A anuntat ca pleaca sa se opereze din nou. SURPRIZA: Unde se afla, de fapt, premierul Romaniei

image

Premierul Victor Ponta a postat ieri pe contul său de Facebook o poză în care apare într-o barcă care navighează pe un canal din Delta Dunării, imaginea fiind însoţită de mesajul : ”sunt foarte, foarte sigur că cel mai frumos loc din lume este la noi în România!”
Cu o atitudine relaxată, premierul Victor Ponta a postat pe pagina personală de Facebook o poză din Delta Dunării, unde se află într-o scurtă vacanţă, imaginea fiind însoţită de mesajul în care laudă frumuseţea acelor locuri.

Îmbrăcat într-un maiou, pe care se poate distinge cu greu mesajul, ”born to.., forced to..”, premierul se află într-o şalupă de pe braţul Sfântu Gheorghe, în spatele său fiind surprins apusul.
image
Imaginea cu premierul Ponta în Delta Dunării a trezit numeroase reacţii pe contul său de Facebook, în timp unii admiratori îi urează vacanţă plăcută şi laudă frumuseţile patriei, alţii îi reamintesc că mulţi români nu au bani pentru astfel de concedii şi nu ar trebui să posteze astfel de imagini.

imageimage
image

loading...

Be the first to comment on "A anuntat ca pleaca sa se opereze din nou. SURPRIZA: Unde se afla, de fapt, premierul Romaniei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*