A murit Paula Iacob

lumanare

Avocatul Paula Iacob a decedat în această dimineață. Ea suferea de mai multă vreme de mai multe boli și era internată. Avea 83 de ani.

Paula Iacob nu mai putea să vorbească în urma accidentului vascular cerebral pe care îl suferise. Atunci, avocata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Medicii de acolo au ţinut-o sub supraveghere la terapie intensivă.

Nu este prima dată când ajungea pe mâna medicilor. La finalul anului 2014, a suferit un accident, după ce a căzut pe stradă şi a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru rănile grave suferite. În plus, ea a fost suferit o fractură de şold şi a avut nevoie de două intervenţii chirurgicale, ea recuperându-se, în vara lui 2015, într-o clinică de recuperare din România.

loading...

5 Comments on "A murit Paula Iacob"

  1. SZÉKELY Gyula | 07/10/2015 at 16:33 | Reply

    A fost o şmecheră , o duplicitară !

  2. Ion Antonescu | 10/10/2015 at 14:11 | Reply

    Szekelly Gyula, daca o chema Morico, sau Szuzi, Erica sau Eniko nu ziceai ca a fost duplicitara, ea a trait in regimuri diferite. Iii inteleg pe acei oameni, ca avocata imposibil sa nu fi duplicitar cand iti aperi clientul care te plateste. Vygyaz Bertzi !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*