Adrian Mutu, poveste incredibilă: Ce i-a făcut lui Ravanelli

mutu-ravanelli

Adrian Mutu s-a bătut cu Ravanelli la Ajaccio. Incidentul s-a petrecut în 2013, când Mutu era jucător, iar Fabrizio Ravanelli antrenorul formației corsicane.

Dezvăluirea a fost făcută de Ronald Zubar, care a fost coechipier cu „Briliantul” la Ajaccio.
Zubar, care a ajuns la Ajaccio odată cu Ravanelli, după patru ani petrecuţi în Anglia, la Wolverhampton Wanderers, a devenit repede unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai românului şi şi-a amintit că problemele au început după ce noul antrenor a decis să-l treacă pe Mutu pe bancă.
L-a chemat la el acasă pe Ravanelli

În replică, Mutu a încercat să-i întoarcă pe colegii săi împotriva tehnicianului, a povestit Zubar, la SFR Sport. Ravanelli i s-a plâns fundaşului despre acest lucru, astfel că Zubar a decis să aibă o discuţie cu Mutu. Francezul a acceptat să meargă acasă la colegul său, chiar dacă fusese avertizat de soţia sa, care discutase cu soţia românului, că acesta băuse destul de mult alături de câţiva prieteni din România.

Mutu i-a spus lui Zubar că Ravanelli nu-l respectă şi că îl batjocoreşte. Mai mult decât atât, a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe antrenorul italian, jignindu-l şi cerându-i să vină la el acasă. Tehnicianul a venit, iar de acolo lucrurile au degenerat.

„Eşti gelos pe mine. Eu sunt un star în Italia, iar tu eşti un nimeni acum. Eşti doar un bătrân cu părul alb”, i-ar fi spus Mutu lui Ravanelli, potrivit lui Zubar. A urmat un schimb dur de cuvinte, dar momentul în care nervii italianului au cedat a fost cel în care Mutu i-a suflat fumul de ţigară în faţă antrenorului său. De aici la bătaie nu a mai fost decât un pas, astfel că Zubar a fost nevoit să intervină şi să-i separe pe cei doi.

După ce lucrurile s-au mai liniştit, Zubar i-a reproşat lui Mutu modul în care a discutat cu Ravanelli, mai ales că acesta îi era antrenor. „Aşa se fac lucrurile în Italia, atunci când ai ceva de spus cuiva”, a fost răspunsul „Briliantului”.

Acesta este doar unul dintre numeroasele episoade controversate din cariera lui Mutu. La națională a bătut un barman, iar la Fiorentina l-a mutilat pe un kosovar într-un club.

loading...

Be the first to comment on "Adrian Mutu, poveste incredibilă: Ce i-a făcut lui Ravanelli"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*