ALERTA! Un NOU dosar DESCHIS pe numele lui Traian Băsescu. Decizia DEFINITIVĂ a ÎCCJ

basescu

Instanța Supremă a decis redeschiderea dosarului Flora în care fostul preşedinte Traian Băsescu este acuzat că ar fi retrocedat ilegal un teren în Capitală.

MINUTA:

7946/3/2017 – Admite cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În baza art. 335 Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia Ordonanţei nr. 22/II-2/2017 din 06 martie 2017 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, prin care s-a dispus infirmarea parţială a Ordonanţei nr. 149/P/2016 din 18 noiembrie 2016 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi redeschiderea urmăririi penale în acest dosar. Confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr. 149/P/2016 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, dispusă prin Ordonanţa nr. 22/II-2/2017 din 06 martie 2017 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în sumă de 130 lei pentru Năstase Cătălin şi de 70 lei pentru Băsescu Traian, se plăteşte din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa de cameră de consiliu, astăzi, 12 iunie 2017.

Hackerul Guccifer, DEZVALUIRI INCENDIARE: Ce s-a aflat din e-mailul lui George Maior

În data de 30 martie, Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca procesul vizând redeschiderea dosarului Flora să fie mutat la instanţa supremă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, pe 26 aprilie, redeschiderea urmăririi penale în dosarul în care fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, este acuzat de Cătălin Năstase că ar fi retrocedat ilegal un teren din Bucureşti.

În această cauză, Cătălin Năstase îl acuză pe fostul preşedinte Traian Băsescu că ar fi retrocedat ilegal, în 2003, pe vremea când era primar al Capitalei, un teren de 40.000 de metri pătraţi în Dămăroaia, teren în valoare de aproximativ 100 milioane de euro pe care ulterior Dumitru Puzdrea a ridicat complexul comercial Flora.

Ion Cristoiu ‘DISTRUGE’ întâlnirea Klaus Iohannis-Donald Trump: ‘Ne costă 6 miliarde de dolari’

loading...

Be the first to comment on "ALERTA! Un NOU dosar DESCHIS pe numele lui Traian Băsescu. Decizia DEFINITIVĂ a ÎCCJ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*