Alina Gorghiu, mărturisire în premieră: “O sarcină dorită şi pierdută este o dramă pentru fiecare femeie”

image

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, ameninţă că îi dă în judecată pe jurnaliştii care au acuzat-o că “a făcut avort din ambiţii politice”. De altfel, ea admite, indirect, că a pierdut o sarcină, fapt care reprezintă o dramă pentru orice femeie. “O sarcină dorită şi pierdută, din orice motiv, este o dramă pentru fiecare femeie care aşteaptă un copil. De aici, până la a-ţi bate joc de drama unei femei, oricât de persoană publică ar fi, e cale lungă”, a scris Gorghiu.
După ce s-a zvonit că ar fi pierdut o sarcină, acum Alina Gorghiu afirmă, indirect, acest lucru. Într-o postare pe pagina ei de Facebook, co-preşedintele PNL face referire la un articol din presa tabloidă, în care se susţine faptul că “a avortat deoarece ambiţiile ei politice nu se asortau cu statutul de femeie însărcinată”. În plus, ea a ameninţă că-i va da în judecată pe cei care au redactat articolul respectiv.

“Păcat că unii jurnalişti, fără să dea măcar un telefon să verifice, ce-i drept din aşa-zisa presă de scandal, scriu lucruri pentru care îi voi da în judecată. Am promis ca nu voi mai lăsa nicio calomnie nesancţionată şi niciun atac la persoană fără răspuns. Păcat că cineva accepta să scrie o asemenea mizerie, că aş fi renunţat la o sarcină, din motive politice”, a scris Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.

În plus, deputata PNL mărturiseşte practic că, într-adevăr, a pierdut o sarcină, din cu totul alte motive.

“Vă spun doar atât: o sarcină dorită şi pierdută, din orice motiv, este o dramă pentru fiecare femeie care aşteaptă un copil. În rest, pot să tolerez multe, sunt om politic şi ştiu că viaţa mea este publică. Dar, de aici, până la a-ţi bate joc de drama unei femei, oricât de persoană publică ar fi, e cale lungă. Nu mă aştept la scuze din partea jurnalistului respectiv”, a adăugat Gorghiu.

loading...

Be the first to comment on "Alina Gorghiu, mărturisire în premieră: “O sarcină dorită şi pierdută este o dramă pentru fiecare femeie”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*