Alina Magureanu, NORA LUI VIRGIL MAGUREANU: ” Am primit amenințări cu moartea pe stradă. In acest moment familia Măgureanu reprezintă legea “

media-144587010392596300

Alina Magureanu continuă cu acuzațiile. “Am fost amenințată cu pistolul. Nu știu dacă mai ajung până la mașină. E o experiență trista. Am fost bătută cu copilul de mână. Am cerut ordin de protecție împotriva fostului soț, Marian Măgureanu, dar mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. M-am dus bătută la secția 2, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Îmi este foarte frică. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. (…) Mama mea are un proces pe rol la Tribunalul de la Buftea. Am fost amenințată de către foștii socri că se va ajunge la acest proces dacă spun ceva din cea am văzut în acea familie. (…) Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc proble. Am foarte multe probe și îmi asum tot ceea ce spun”, a spus Alina Măgureanu la B1 TV.

Alina Măgureanu acuză întreaga familie Măgureanu, mai ales pe fostul ei soț, Marian, băiatul fostului șef SRI de mită sau trafic de influență și că poate aduce și probe.
Alina Măgureanu a ajuns și la secția de poliție a sectorului 1, unde a declarat că a depus mai multe plângeri împotriva familiei Măgureanu pentru violență domestică, intimidare și amenințare, dar și pentru fapte de corupție.

“Sunt foarte multe plângeri. Am foarte multe dosare pe rol. De un an de zile mă chinui cu justiția din România și cu instituțiile abilitate. La secția nr. 2 nu vreau să mai calc, este un aparat corupt. De aceea am fost și la Parchet mai devreme. Sper să se facă dreptate. Sunt foarte supărată pe legea din România. Am încredere în DNA pentru că am văzut nenumărate situații în care și-a făcut treaba”, a declarat fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

loading...

Be the first to comment on "Alina Magureanu, NORA LUI VIRGIL MAGUREANU: ” Am primit amenințări cu moartea pe stradă. In acest moment familia Măgureanu reprezintă legea “"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*