Amenințări la nivel înalt! Prunea îi transmite șefului FRF: ”Burleanu să evite să vină la Iași!”

Meciul de fotbal CSMS Iasi - Gaz Metan Medias, scor 1-0, etapa 19, liga 1, retur, campionat 2014-2015, desfasurat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi. 28.02.2015Meciul de fotbal CSMS Iasi - Gaz Metan Medias, scor 1-0, etapa 19, liga 1, retur, campionat 2014-2015, desfasurat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi. 28.02.2015

După ce FRF a declanșat proceduri disciplinare repetate la adresa lui Poli Iași, cu președintele Florin Prunea și portarul Branko Grahovac aduși în fața comisiei de specialitate în urma unor autosesizări federale, fostul internațional a reacționat.
“Președintele Burleanu ar trebui să evite să vină la Iași, la finala feminină a Cupei României, unde intenționează să înmâneze trofeul câștigătoarei! Atmosfera e foarte încărcată la adresa lui, fiindcă a demonstrat că este și a fost tot timpul împotriva echipei noastre.

Cel mai recent exemplu e sesizarea făcută de secretarul general pe numele lui Grahovac, pentru că a avut un dialog cu un jurnalist, la o conferință de presă. Dar când Ganea a insultat și a înjurat o ziaristă la Iași nu s-a mai sesizat nimeni!

Ceea ce se întâmplă contra Iașiului e fără precedent. De fapt, suntem singurul club împotriva căruia s-a formulat sesizare. La ceilalți, care au vorbit de blaturi ori de senzații de scârbă, nu a mai reacționat nimeni!”, a declarat Prunea, referindu-se la declarațiile lui Reghecampf: “Aseară am văzut un meci foarte interesant (n.r. Viitorul-Astra 3-2). Aș vrea să mă abțin de la orice comentarii. Mi s-a făcut scârbă. Vreau să trag un semnal de alarmă”.

loading...

Be the first to comment on "Amenințări la nivel înalt! Prunea îi transmite șefului FRF: ”Burleanu să evite să vină la Iași!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*