Antena 3 prezinta un document care ar arata ca Traian Basescu a fost platit de Securitate

sinteza-zilei

Antena 3 a prezentat marti seara un document, despre care sustine ca e autentic, pe care apare antetul “Departamentului Securitatii Statului” si este datat 16 octombrie 1984, in care este mentionat numele Traian Basescu. Antena 3 sustine ca numele lui Basescu apare in document in contextul implicarii sale directe in “raspandirea materialelor de specifice de propaganda” si ca a primit suma de 1.500 dolari pentru “subventionarea retelei”.

Potrivit postului de televiziune, documentul este adresat sefului Securitatii Statului, general-colonel Iulian Vlad, care era informat cu privire la “dirijarea retelei informative din Port Constanta privind problemele profesionale cu caracter specific muncii operative”.

In documentul prezentat apare scris: “Materialele specifice de propaganda pentru orientarea opiniilor si atragerea simpatiilor s-a realizat prin legatura directa Basescu Traian. Despre Basescu Traian precizam ca isi manifesta pe deplin adeziunea fata de politica PCR si am ordonat sustinerea sa materiala cu suma de 1.500 dolari USA pentru subventionarea retelei in cadrul noilor deziderate”.

Dezvaluirile intervin in contextul in care surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca Traian Basescu se pregateste sa candideze la sefia PMP, pe 3 octombrie, congres la care ar fi vrut sa schimbe numele partidului in Miscarea Populara.

Dezvaluirile sunt facute la Antena 3, o televiziune fondata de Dan Voiculescu, dovedit colaborator al Securitatii printr-o decizie judecatoreasca definitiva si condamnat la 10 ani de inchisoare pentru coruptie.

loading...

1 Comment on "Antena 3 prezinta un document care ar arata ca Traian Basescu a fost platit de Securitate"

  1. markwilliams | 23/09/2015 at 10:34 | Reply

    Nu este tehnica bine cunoscuta ,prin c are Gidea rostogolea la camera foaia matricola alui Daniel Funeriu si o clama cu patos dovada ca Daniel Funeriu nu a terminat licfeul??Ca a ramas repetent??Ca are “documentul” direct de la sursa ??Si am cunoscut profesori care aAU CREZUT ce le-a spus Gidea.. se simteau profund afectati ca au un ministru care nici liceul nu l-a terminat..
    Dar cea mai mare gogomanie dezinformativa este reclama derulata de dimineata si pina seara ca Antena 3 este SINGURA telev iziune care timp de 10 ani a spus “ADEVARUL”.
    Televiziunile celelalte sunt doar tembele ca nu reclama nerusinarea si impostura,calomnia ,dezinformarea prin care sunt aruncate la gunoi..
    Este ca Traian Basescu ramane redutabil ,in ciuda zoaielor aruncate de Antena 3 ZILNIC peste fostul presedinte??A fost si ramane cel mai puternic om politic ..pe mine si nu numai nu ma poate convinge maculatura expusa de Gidea si acolitii lui..le-am vazut si pe cele de la Nana si inventiile cu procesele lui care dadeau insumate sute de ani de inchisori si filmuletul cu copilul batut …etc..Prefabricate pe banda rulanta si deseori in reluare..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*