Anunt de ultima ora: banner-rollup.ro vine cu promotii majore

promotii majore

In plin sezon de targuri si evenimente corporate, echipa din spatele site-ului www.banner-rollup.ro s-a gandit sa le ofere clientilor sai o serie de reduceri la cele mai populare sisteme expozitionale. Cu sisteme roll-up incepand de la pretul de 29 de euro si pop-up spider de la 235 de euro, oricine isi poate permite o strategie de promovare buna la eveniment.

Cea mai ieftina solutie: rollup!

Ieftin nu inseamna si de proasta calitate. Rollup-ul 85, oferit de banner-rollup.ro, costa doar 29 de euro pentru ca sistemul sa fie accesibil si clientilor cu bugete mici de promovare. Acesta este produs folosind materiale de calitate si masinarii de inalta tehnologie. Carcasa de aluminiu rezistenta protejeaza printul personalizat care este pretensionat si rulat in interiorul acesteia, in timp ce tijele de sprijin asigura pozitia verticala a sistemului. In printarea mesajului personalizat pe fasia de polipropilena sunt folosite vopseluri fara miros, non-toxice si rezistente la razele UV. Pe langa faptul ca este foarte usor de montat, demontat si transportat, roll-up 85 ofera si un spatiu generos de expunere pentru mesajul publicitar, avand 85 de cm latime si 2 m inaltime.

Un pop-up spider accesibil, la doar 235 euro

Sistemele pop-up spider sunt o solutie de promovare mai scumpa, insa www.banner-rollup.ro vine in sprijinul clientilor cu preturi promotionale si pentru aceasta gama. Cel mai mic pop-up spider masoara 1,3 m latime si 2,3 m inaltime, fiind disponibil la pretul de 235 de euro. Pop-up spider este un perete de prezentare ideal pentru expozitii, prezentari, targuri si alte tipuri de evenimente. Este format dintr-o structura metalica extensibila tip spider, pe care se ataseaza panouri din PVC, personalizate cu autocolant printat si laminat. Unul dintre avantajele sale majore este rapiditatea montarii sale si portabilitatea ridicata. Pop-up spider poate fi refolosit si pentru alte evenimente, tinand sistemul si comandand doar fasiile personalizate.

Solutiile de promovare sunt nenumarate, exista sisteme pentru fiecare buget, dar si pentru fiecare pretentie a clientilor. Pentru ca mesajul publicitar sa ajunga la publicul tinta este mereu recomandat sa apelati la filme specializate care pot realiza o strategie coerenta.

loading...

Be the first to comment on "Anunt de ultima ora: banner-rollup.ro vine cu promotii majore"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*