ANUNT SOCANT! Avocat: Sorin Oprescu MOARE

image

Autor: Cristi Șelaru, Redactor stiripesurse.ro

Lui Sorin Oprescu i s-a refuzat transportul la un spital din București pentru a efectua un tratament de specialitate. Unul dintre avocații primarului suspendat al Bucureștiului face un anunț șocant: Oprescu moare!

”Indignare este puțin spus, ne-a cuprins pe toți. Un om suspect de infarct, cu două stenturi, nu poate fi verificat în arest cu un stetoscop. Trebuie să înțelegem că acest om nu invocă problemele medicale pentru a se apăra. Acum două zile, domnul Oprescu a fost dus de medicul din arest la spitalul Sfântul Ioan. Decizia a fost luată de cei din arest. Avocații am formulat ieri o solicitare de a fi dus la o unitate medicală de specialitate pentru a fi supus unui EKG perfomant și a i se face analize. Un EKG portabil are șase derivații de verificare a inimii. Pentru Sorin Oprescu este nevoie de un EKG cu nouă sau 12 derivații, impropriu de a fi transportat în arest.

El este diabetic. Un diabetic are neuropatie, adică mușchii sunt mult afectați de boală. Cu toate acestea, Sorin Oprescu reclamă o durere în piept de trei zile. Pe fondul unui diabet, pe fondul problemelor la inimă și a problemeleor renale, acestui om i se refuză o minimă consultație la un spital civil. Sorin Oprescu trebuie să fie dus la orice spital că altfel moare. Medicul a apreciat că este o situație gravă acum două zile, când l-a dus din proprie inițiativă la spitalul Sfântul Ioan. Azi de ce nu apreciază la fel?”, a declarat Alexandru Chiciu la B1 TV.

Preluare stiripesurse.ro

loading...

4 Comments on "ANUNT SOCANT! Avocat: Sorin Oprescu MOARE"

  1. Nu contest boala d-lui Oprescu,pur si simplu nu ma intereseaza.Insa e jenant cum incearca toti,inclusiv voi cei din presa,sa ii planga de mila…

  2. E RUSINOS SA SARITI IN APARAREA UNUI DINTRE CEI MAI MARI HOTI
    DAR HOTI SE APARA INTTRE EI
    MERGECI LINGA EL SI TINETI DE URIT

  3. Animalul acesta este suspendat din functie, prin urmare, NU MAI ESTE ASIGURAT MEDICAL. Deci, pe banii cui se fac toate investigatiile medicale??

  4. Cu tupeu. | 29/09/2015 at 08:26 | Reply

    Nu am nimic cu domnul Oprescu, dar pana acuma problemele medicale nu l-au deranjat sa isi bage in buzunare banii nostri munciti dun greu cate 12 ore pe zi. Cum se face, ca mai toti cand ajung in puscarii isi descopera fel si fel de boli care nu pot fi tratate in inchisoare?! Dar de ceilalti detinuti de ce nu scrieti nimica si cum sunt ei tratati, de ce sunt mai speciali oamenii din mafia politica?!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*