APEL FARA PRECEDENT: Boicotați benzinăriile MOL! VEZI MOTIVELE

image

Iata ce scrie pe pagina de facebook, deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita

Vă îndemn ca, de astăzi, să boicotați benzinăriile MOL, compania maghiară prezentă pe teritoriul României, pentru ca banii voștri să nu mai alimenteze statul ungar, cel mai mare acționar al acestei companii.
Banii românilor nu mai trebuie să sprijine un stat infractor, adăpost al infractorilor urmăriți internațional precum fostul deputat Marko Attila, pe care Guvernul de la Budapesta îl ascunde în Ungaria în disprețul total al legilor statului român.
Prin ascunderea lui Marko Attila și prin refuzul de a-l preda autorităților române pentru a răspunde în fața justiției, statul ungar a arătat că nu recunoaște suveranitatea României. Este timpul ca nici noi să nu mai recunoaștem dreptul Ungariei de a face bani în România! Pentru acest lucru nu e nevoie de legi și nu e nevoie de autorități, pentru că am văzut că reprezentanții României nu sunt capabili să îl aducă pe Marko Attila în fața justiției.
Pentru a pedepsi Ungaria este nevoie doar de bunăvoința voastră de a-i administra acestui stat aflat în plină ilegalitate o lecție pe care să o țină minte. Boicotați benzinăriile MOL și statul ungar va avea de suferit. Dacă liderii politici din Ungaria îl protejează pe Marko Attila, să plătească și prețul, să vedem dacă le convine!
Este datoria noastră de români să ne apărăm țara atunci când reprezentanții statului nostru se dovedesc lași, incompetenți și trădători, ca de atâtea ori. Veniți să facem noi ceea ce nici MAE, nici Guvernul, nici Președinția României nu au fost în stare să îndeplinească. Haideți să-i dăm Guvernului Viktor Orban o lecție pentru nesimțirea de care dă dovadă!
Boicotați benzinăriile MOL până când Ungaria îl predă pe Marko Attila!

loading...

Be the first to comment on "APEL FARA PRECEDENT: Boicotați benzinăriile MOL! VEZI MOTIVELE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*