ASTA-I CULMEA! Sebastian Ghita, suparat ca nu poate plati facturile la utilitati! Las’ ca le platim noi ca prostii

GHITA

Ghita e necajit ca are sechestru pe avere, dar Ghita stie oare cate milioane de romani au sechestru pentru ca nu au avere. GHITA e suparat ca nu poate plati facturile la gaze, curent si apa, milioane de romani ar vrea sa nu mai plateasca atat de mult la utilitati. Cine are urechi de auzit, sa auda!

Deputatul Sebastian Ghita, cercetat sub control judiciar in dosarul in care este implicat si cumnatul premierului, Iulian Hertanu, este din ce in ce mai nemultumit de faptul ca procurorii DNA i-au pus sechestru pe avere.

Parlamentarul s-a plans ca si el, ca fiecare dintre noi, are de platit facturi la utilitati si asigurari pentru copii, dar ca masura luata de anchetatorii nu ii mai permite sa faca nicio plata cu cardul.

“Nici eu nu functionez altfel decat fiecare dintre dvs. Si eu platesc facturi la curent, apa, gaze, asigurari la copii, ca orice om din tara asta. Chestiunea asta ma impiedica sa exist”, a declarat Sebastian Ghita.

Intrebat daca isi mai poate procura hrana de zi cu zi, parlamentarul a raspuns ca nu are voie sa faca nicio plata cu cardul.

De asemenea, jurnalistii l-au rugat sa spuna daca are bani cash acasa, astfel incat sa isi poata cumpara cele necesare.

“Domne’, vreti sa-mi sparga cineva casa maine?!”, a spus Ghita vizibil deranjat de intrebare si nu a mai dorit sa stea de vorba cu reporterii.

Mazare: Am sechestru pe apartament, pe masini, dar mai am bani cash. Nu ma plang, am din ce sa traiesc

Deputatul a acuzat si luni DNA de abuz pentru blocarea conturilor, nu doar ale sale, ci si ale apropiatilor lui.

Ghita, noi atacuri la DNA: Pare un fel de razbunare. Azi vorbesc cu procurorul general (Video)

“Nu inteleg blocarea conturilor tuturor firmelor si persoanelor pe care le-am cunoscut in viata mea. Toti colegii de facultate, prietenii, cei care mi-au fost asociati vreodata, multe alte firme, oameni pe care nu i-am cunoscut, nu am avut afaceri impreuna au avut conturile blocate. (…) Sa pui sechestru pe contul de pensie al maica-mii, pe niste firme cu cu care nu am legatura, pare un fel de razbunare”, a subliniat luni parlamentarul.

Miercurea trecuta, anchetatorii de la DNA Ploiesti au extins acuzatiile impotriva lui Sebastian Ghita in dosarul in care este cercetat si cumnatul premierului, Iulian Hertanu, si au pus sechestru nu doar pe averea deputatului, ci, dupa cum sustine acesta, pe conturile familiei, prietenilor si partenerilor de afaceri.

Sursa: ZIARE.COM

loading...

Be the first to comment on "ASTA-I CULMEA! Sebastian Ghita, suparat ca nu poate plati facturile la utilitati! Las’ ca le platim noi ca prostii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*