B1-RTV, ACEEASI MIZERIE! DOVADA VIDEO

ponta b1

Pe masura ce ne apropiem de finala prezidentiala mizeriile servite de televiziunile de stiri ating cote alarmante. De “haznaua”, “latrina” sau Ministerul Propagandei, cum i se mai spune Antenei 3 condusa de Gadea in slujba lui Felix nu se mai mira nimeni. Manipularea si dezinformarea fac parte dn menu-ul lor zilnic.
“Fruntasi” pe ramura insa ii gasim si pe asa-zisii jurnalisti de la Romania TV, niste mercenari “inrolati” in armata lui Ponta care arunca, fara sa clipeasca din ochi, cu laturi in adversarii premierului sau plesnesc de fericire cand cu buzele tuguiate au ocazia sa mai pupe din cand in cand fundul suprem.

In legatura cu Realitatea Tv ne abtinem deocamdata, pentru ca acolo lucrurile sunt mai subtile: acolo ni se serveste rahat pe post de ciocolata si viceversa.

Dar marea dezamagire o reprezinta B1TV. Nu pentru initiati, care stiau ca o data cu transplantul de la Antena 3 lucrurile nu vor mai fi la fel. Nu pentru cei care colportau pe surse ca Elena Udrea si Victor Ponta ar avea o influenta puternica in trustul Evenimentul Zilei -B1.
Televiziunea B1 a dezamagit milioane de fani pe care i-a avut odata, atunci cand ducea impotriva tuturor mogulilor batalii gazetaresti cinstite. Cu o linie editoriala eminamente de dreapta si cu jurnalisti de calitate, B1 TV tinea stindardul democratiei sus.
Ce se intampla astazi la B1 sfideaza bunul simt! La B1 trist e!
Ati vazut cati pesedisti de rang, in frunte cu presedintele Victor Ponta vin la masaj la B1TV? Ce frumos sunt gadilati, cu cata gingasie li se iau scamele de pe sacourile scumpe? Ati vazut cumva cum “doamna de fier” Madalina Puscalau tragea din toate pozitiile in Klaus Johannis, chiar la el acasa, la Sibiu? Ati vazut cumva ca B1 sa difuzeze vreo imagine, vreo stire despre miile de oameni iesiti in strada in week-end-ul trecut impotriva lui Victor Ponta? Ati vazut cumva vreo stire la B1 despre niste sute de ametiti care au facut protestat impotriva lui Johannis? Noi, da! O tanara zambila recita marti dimineata la buletinul de stiri B1 despre un miting anti-Johannis de la Ploiesti unde au participat 800 de oameni. Mai sa fie! Nu-i in judetul pastorit de Mircea Cosma si de beizadeaua lui, trimisi in judecata amandoi intr-un dosar complicat de coruptie. Nu cumva din Ploiesti se trage si Sebi Ghita, noul star al mediei si politicii romanesti. Rautacisme!

PS: Mai pe la ora 11-12, tot marti dimineata, la emisiunea Evenimentul zilei de la B1 moderata de o tanara nevinovata s-a dezlantuit o chicoteala generala pe margineap subiectului cu gainile aruncate in curtea ACL. Gaina in engleza inseamna “chicken” , adica las, fricos si se refera la Johannis care refuza dezbaterile propuse de Ponta, a “glasuit” fatuca, probabil, dupa indicatiile unui celebru consultant politic.

loading...

1 Comment on "B1-RTV, ACEEASI MIZERIE! DOVADA VIDEO"

  1. Constantin Stefan | 11/11/2014 at 16:52 | Reply

    Asta nu-i nimic , pe linga ce a fost SAPTAMINA trecuta cind , madam PUSCALAU , in CALDURI , nu a scos din gurita EI cu RINJETUL pana la urechi , nu scotea sunete decat ca o PISICUTA in ” SAPTAMINA BRINZII “, cind in ” INTEROGA ” pe MARELE PLAGIATOR – MITOMAN < catindatul Ponta ! Cum se pot transforma oamenii in LICHELE peste noapte , sau au fost in stare LATENTA pina au primit COMANDA sa LINGA… LABUTELE STAPINULUI ? Am ramas STUPEFIAT , in prima faza , am crezut ca vad interviul altei "POAME ", Firea cu BOMBONEL . TREZITI-VA fratilor sau a-ti INNEBUNIT cu totii !!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*