Basescu, despre noua cerere de arestare a Elenei Udrea: Nu ma simt vizat

elena_udrea_basescu_32762700_76891700_89087300

Fostul presedinte Traian Basescu nu comenteaza decizia DNA de a intreprinde noi demersuri pentru arestarea Elenei Udrea, dar este convins ca aceasta va avea argumente in fata judecatorului si ca el nu poate fi vizat.

Traian Basescu a fost intrebat de jurnalisti, marti seara, la sediul PMP, cum vede noua solicitare a DNA de arestare a Elenei Udrea.

“O vad ca o cerere si sunt convins ca Elena Udrea va avea argumente in instanta”, a raspuns fostul sef al statului.

Intrebat daca se simte vizat de actiunile procurorilor, Traian Basescu a raspuns: “Nu ma simt vizat pentru ca stiu sigur ca in activitatea mea nu au existat ilegalitati”.

Traian Basescu a mai afirmat ca nu stie nimic despre tranzactia unei vile, care apare in noul dosar al Elenei Udrea si in legatura cu care ar fi mentionat si numele lui Mircea Basescu, fratele sau.

De asemenea, intrebat daca stie ca Elena Udrea sa fi primit mita pentru a-l sustine pe Bogdan Buzaianu in contractele cu Hidroelectrica, Traian Basescu a dezmintit categoric.

“Nu, si am convingerea ca nu a facut astfel de interventii. In Guvernul Boc a fost o adevarata vanatoare a baietilor destepti (…) Nu l-am vazut niciodata, cred ca l-am vazut in doua fotografii”, a declarat Traian Basescu, intrebat fiind daca il cunoaste pe Buzaianu.

Procurorii DNA au cerut, marti, Parlamentului sa incuviinteze arestarea deputatului PMP Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului este acuzat, in acest al treilea dosar, de luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani.

Anchetatorii o acuza pe Elena Udrea, printre altele, ca ar fi cerut mita cinci milioane de dolari de la un om de afaceri, pe vremea cand era ministru al Turismului, pentru a interveni in derularea unui contract incheiat intre SC Hidroelectrica SA si o societate comerciala, se arata intr-un comunicat al DNA.

loading...

Be the first to comment on "Basescu, despre noua cerere de arestare a Elenei Udrea: Nu ma simt vizat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*