Băsescu, ieşire violentă: Ponta şi Dragnea – nişte şantajişti ordinari

BASESCU

Fostul preşedinte Traian Băsescu a avut luni seara, la B1 TV, o ieşire violentă la adresa premierului Victor Ponta şi a preşedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea. Băsescu i-a numit pe cei doi “nişte şantajişti ordinari” pentru că au afirmat că Ponta ar fi dispus să-şi dea demisia dacă Iohannis ar numi un premier tot de la PSD.

“Preşedintele Iohannis nu realizează în momentul de faţă cât de antinaţional este ce se întâmplă şi ce indivizi lipsiţi de scrupule are în faţă. Vreau să fiu foarte clar: eu nu spun că Victor Ponta e vinovat. Am mai spus că nu sunt de acord cu schimbarea guvernelor cu Parchetul. Departe de mine să susţin vinovăţia lui Victor Ponta. Dar ce fac aceşti indivizi este un şantaj împotriva intereselor ţării. Un şantaj ordinar la un preşedinte care nu realizează cât de departe merg aceşti indivizi. Uitaţi-vă cât fariseim la ei”, a declarat Băsescu.

Fostul preşedinte a mai afirmat că PSD vrea să fie la putere în 2016 pentru a controla organizarea alegerilor. “Conform Constituţiei din ţeasta ta de infractor, acolo scrie că doar PSD poate conduce Guvernul”, a mai declarat Băsescu.

loading...

Be the first to comment on "Băsescu, ieşire violentă: Ponta şi Dragnea – nişte şantajişti ordinari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*