Basescu, teorie incendiara. De ce a chemat Merkel refugiatii in Germania

BASESCU

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat luni pozitia Europei in raport cu criza refugiatilor, in special statele care au impus cotele obligatorii si cele, ca Germania, care chiar i-au incurajat pe refugiati sa vina in Europa.

“Dezavuez total abordarea legata de migratie, de refugiati. Ar trebui sa fie cote voluntare. Cine i-a chemat sa ii primeasca. Romania greseste daca saptamana viitoare nu corecteaza pozitia si nu spune, nu noi nu primim refugiati.

23 de milioane de someri sunt in UE. Intre tineri somajul este de 25%, pana la 40% in anumite tari. De ce sa nu ii reclaific? E incorect sa aduc refugiati cand am forta de munca in Europa”, a spus Basescu vizand-o in special pe cancelarul Germaniei Angela Merkel.

Acesta a lansat si o teorie privind motivul care a determinat-o pe Merkel sa declare public ca Germania ii va primi pe refugiati.

“Nu e exclus sa fi fost stimulata de faptul ca se afla pe lista scurta pentru premiul Nobel pentru pace, dar nu vreau sa pun pe seama asta gestul sau”, a spus Basescu.

Preluare stiripesurse.ro

loading...

3 Comments on "Basescu, teorie incendiara. De ce a chemat Merkel refugiatii in Germania"

 1. SZÉKELY Gyula | 12/10/2015 at 23:27 | Reply

  Domnule Băsescu , AJUTOR ! REVENIŢI !

  Klaus Johannis este teatral şi inexistent .
  Prin urmare :
  Joacă şoarecii pe masă ,
  la toţi ne rîd în faţă !

  REVENIŢI !

 2. bine ca nu a primit premiul nobel cita ne rusinare de la aceasta merkel isi sacrifica propriul popor numai sa apara ea cu premiul nobel pentru pace.
  acum sa-i tina la ea

 3. markwilliams | 14/10/2015 at 23:37 | Reply

  Sa n u va mire la cite atacurti se declanseaza in aceste zile impotriva fostului presedinte..el trebuie anihilat,redus la tacere,inlaturat..cererea ruseasca este evidenta… si bineinteles sustinuta de media conservelor reactivate ..(vezi Gusa_)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*