“BOLSEVICII” DIN PSD SI “HULIGANII” DIN STRADA

miting-timisoara-12

Catalin Chirila

Se implinesc 25 de ani de la Caderea Zidului Berlinului, eveniment simbolic care a declansat in blocul est-european schimbari radicale de regim culminate cu Revolutia sangeroasa din Romania. Din nefericire, entuziasmul acelor zile din Decembrie 1989 s-a pierdut repede, chinurile nasterii unui stat cu adevarat democratic continua si astazi. Desi a trecut atata vreme, desi s-a nascut o noua generatie, nu am depasit inca blestemul lui Silviu Brucan, intreg establishmentul politic romanesc fiind in continuare bantuit de stafiile trecutului.

Politruci gasesti si la stanga si la dreapta, si la UDMR si la PRM, dar mostenitorul de drept al zestrei bolsevice ramane fara indolaia PSD-ul care -si poarta cu mandrie culoare rosie. In PSD s-au conservat cel mai bine reflexele totalitare, prin venele multor pesedisti curge abundent lacomie si coruptie, dezinformare si propaganda mincinoasa. Stramosii lor au adus “bolsevismul” cu tancurile sovietice, iar ei l-au perfectionat sub diverse porecle: PMR, PCR, FSN, PSD.

“Bolsevicii” din PSD nu se multumesc cu o majoritate democratica, ei isi doresc un PARTID mare, mare de tot, eventual UNIC. “Bolsevicii” din PSD nu isi doresc un presedinte care sa “joace” dupa atributiile constitutionale, ei vor un presedinte care sa uneasca toti romanii, eventual pe National Arena ca sa-i aduca un pios omagiu conducatorului de ziua lui, asa cum se face doar in Coreea de Nord. “Bolsevicii” din PSD nu se multumesc cu voturile primite de la romanii care mai au incredere in basmele lor, ei vor si voturile mortilor. ”

“Bolsevicii” din PSD vor sa cumpere tot: lideri de partiduletze – samsari de voturi, medici, profesori, pensionari, asociatii, ong-uri, sociologi, ziaristi. Le promit tuturor bani si o societate mai buna, dar in spatele acestor himere se ascunde frica disperata de Justitie. “Bolsevicii” din PSD vor sa re-privatizeze Justitia, vor sa se revina la asa cum era odata, cand puteau jefui in voie statul, iar procurorii si judecatorii le spuneau “ne scuzati!”

“Bolsevicilor” din PSD nu le ajung slugoii platiti, jurnalistii-lautari care le canta in struna, ei isi doresc sa controleze tot, sa aiba pe mainile lor murdare toate blogurile, toate ziarele, toate televiziunile, toate constiintele. De abia atunci, atacul toxic la adresa libertatii si demnitatii romanilor invatat dupa manualele “staliniste” va reusi cu adevarat.

Uitati-va la televizor, nu mai exista astazi niciun pic de bun-simt, ce sa mai vorbim de coduri deontologice: minciuni sfruntate, propaganda desantata, dezinformari, manipulari, diversiuni si executii publice. “Bolsevicii” din PSD folosesc televiziunile asa cum au folosit TVR-ul la Revolutie, cand spuneau ca apa e otravita sau cand invrajbeau romanii sa se omoare intre ei.

“Bolsevicii” din PSD au comandat televiziunilor de stiri sa ignore zecile de mii de romani care au protestat sambata pentru un drept fundamental: votul. Pentru “bolsevicii” din PSD, tinerii care ies in strada nu exista. Nu sunt decat niste “huligani”, niste golani platiti asa cum erau si cei din Timisoara sau din Piata Universitatii. Opriti macelul, nu mai aruncati cu otrava, oameni buni! Crima impotriva propriului popor, specialitatea casei la bolsevici, se pedepseste aspru.

PS: Mai trist este ca si generatia tanara din PSD s-a infestat vartos cu virusul “bolsevic” . Ponta, Ghita, Sova, Zgonea, Banicioiu, Gabriela Firea, Olguta Vasilescu inca mai poarta, pe sub hainele occidentale de firma, cravata rosie de pionier.

Pentru mai multe opinii si comentarii, intrati pe www.hotinfo.ro

loading...

Be the first to comment on "“BOLSEVICII” DIN PSD SI “HULIGANII” DIN STRADA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*