BOMBĂ! Clubul Sportiv al Armatei Steaua își face echipă de fotbal! Se va bate cu Steaua lui Becali?

bomba-clubul-sportiv-al-armatei-steaua-i-i-face-echipa-de-fotbal-se-va-bate-cu-steaua-lui-becali-277685-1

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunțat că va înființa o echipă de fotbal. Echipa finanțată de Gigi Becali și-a luat adio de la stadionul din Ghencea, a pierdut sigla și numele echipei, iar situația palmaresului este neclară. Clubul Sportiv al Armatei va organiza o selecție pentru copiii născuți între anii 2001 și 2006.

“CSA Steaua București redeschide porțile Centrului de Fotbal pentru copii și juniori. Acțiunea de selecție a copiilor și juniorilor care se vor pregăti în cadrul Centrului de Fotbal va avea loc în perioada 24-30 august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, zilnic, între orele 08.30 – 12.30 și 16.00 – 19.00.

La selecție sunt așteptați, în echipament sportiv, copiii născuți între anii 2001 – 2006 inclusiv. Toți trebuie să prezinte o adeverință medicală prin care se certifică faptul că sunt apți pentru efort fizic, pentru a putea susține probele de efort impuse”, se arată pe pagina oficială de Facebook a CSA Steaua.

sursa ziuanews.ro

loading...

Be the first to comment on "BOMBĂ! Clubul Sportiv al Armatei Steaua își face echipă de fotbal! Se va bate cu Steaua lui Becali?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*