BOMBA COMISARUL.RO! Căcărău RENUNȚĂ la România

image

După ce a creat monstrul USL care l-a instalat parcă pe vecie pe mincinosul Victor Ponta la Palatul Victoria, fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a decis să emigreze. Potrivit unor surse politice, Antonescu s-a mutat la Bruxelles, unde soţia sa, Adină Vălean, activează ca europarlamentar. Şi fiica sa este elevă la o şcoală din Bruxelles.

Sursele nu ne-au spus dacă Antonescu visează să devină președintele Belgiei (în locul regelui) dacă n-a reușit în România să fie nici măcar candidat. O să rămână în istorie așa cum merită: un papagal care l-a suspendat pe Băsescu să se facă el președinte cu ajutorul condamnatului Voiculescu și a evazionistului Ponta, în curând condamnat și el.

Crin Antonescu anunţa în februarie 2015 că, la sfârşitul actualului mandat de senator, se va retrage din politică. Se pare că decizia a rămas în picioare, fostul lider PNL apărând în spaţiul public foarte rar. Surse din grupul parlamentar al PNL au declarat, pentru stiripesurse.ro, că Antonescu nu intenţionează să părăsească Parlamentul înainte de finalizarea mandatului şi se va prezenta în Parlament doar la voturile importante.

Deşi a fost prezent la votul pe moţiunea de cenzură de marţi, Crin Antonescu a refuzat să facă orice comentariu.”Se poartă stilul laconic”, le-a spus el jurnaliştilor.

loading...

3 Comments on "BOMBA COMISARUL.RO! Căcărău RENUNȚĂ la România"

 1. SZÉKELY Gyula | 01/10/2015 at 18:40 | Reply

  DE CE ACEASTĂ ŢARĂ MINUNATĂ ARE AŞA MULŢI GUVERNANŢI mărunţi
  ŞI NECINSTIŢI ?

 2. DE CE NU PLEACA ACUM DE CE SA MAI IA BANI DE SENATOR DIN MUNCA ROMANILOR NU E SUFICENT CA PLATIM MI DE EUROA PENTRU NEVASTASA,E ASA DE SARAC CA-SI PERMITE SA TRIMITA FATA LA BRUXELLES LA SCOALA
  TOTI HOTI I-SI TRIMIT COPII IN STRAINATATE CA AU JETMANIT ROMANIA,SI SI-AU BATUT JOC DE SCOLILE ROMANESTI
  SA MEARGA SI COPII LOR LA SCOLI FARA APA SI CU VECEUL IN CURTE .
  SA VA DUCETI UNDE A DUS MUTUL IAPA CU TOTII

 3. a facut mult rau tarii, de ce sa ramana liber?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*