BOMBA ! Noi probleme la genunchiul lui Ponta, e nevoie de o noua interventie la menisc/UPDATE Victor Ponta a confirmat la Romania TV ca are nevoie de o noua operatie

PONTA DNA BREAKING

Premierul Victor Ponta a descoperit, in urma controlului medical efectuat in Turcia, ca are probleme in urma operatiei, care necesita o noua interventie la menisc, au declarat pentru Hotnews.ro surse din PSD. Potrivit acestora, Ponta ar fi decis sa plece in concediu trei saptamani, urmand ca la intoarcere sa efectueze o noua interventie chirurgicala la genunchi. Sursele citate au mai declarat pentru Hotnews ca Gabriel Oprea ar putea fi desemnat din nou premier interimar, pe durata spitalizarii lui Ponta. Nu este clar daca dupa aceasta noua internare la clinica din Turcia, Victor Ponta va decide sa continue in functia de premier sau va demisona, invocand complicarea situatiei sale medicale. Inlocuirea sa devine insa posibila la inceputul lunii septembrie, cand Parlamentul revine din vacanta.

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat in exclusivitate la Romania TV ca este posibil ca sa fie supus unei noi operatii la genunchi, insa nu atat de grava precum prima.

“E foarte posibil sa mai fac inca o operatie la genunchi. Nu e asa de grav ca data trecuta. E una mai simpla, de data asta. O sa lipsesc doar cateva zile, iar Gabriel Oprea o sa-mi tina locul. Trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a facut la precedenta operatie”, a spus premierul.

Premierul Victor Ponta a plecat, luni, pentru un nou control medical in Turcia, dupa interventia chirugicala suferita la genunchi.

Victor Ponta a plecat din Romania, fara sa anunte pe nimeni, pe 12 iunie. Initial, a plecat la Baku, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene. Imediat dupa ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, Ponta a plecat spre Turcia impreuna cu presedintele turc Recep Erdogan. Zilele urmatoare au aparut informatii pe surse ca premierul se afla in Turcia pentru a se opera la genunchi.

Informatia a fost confirmata pe Facebook, pe 16 iunie, a doua zi dupa operatie, chiar de Victor Ponta. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a operat in afara Romaniei pentru a avea “liniste si odihna”.

Victor Ponta s-a operat in Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. Premierul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit in tara pe 8 iulie, iar pe 12 iulie, duminica seara, el si-a anuntat retragerea de la sefia PSD.

Pe 15 iunie, vicepremierul Gabriel Oprea a preluat temporar atributiile premierului Victor Ponta, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a acestuia ca prim ministru interimar. Interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului a incetat pe 9 iulie, a doua zi dupa revenirea lui Victor Ponta in Romania.

www.hotnews.ro

loading...

1 Comment on "BOMBA ! Noi probleme la genunchiul lui Ponta, e nevoie de o noua interventie la menisc/UPDATE Victor Ponta a confirmat la Romania TV ca are nevoie de o noua operatie"

  1. markwilliams | 24/07/2015 at 08:31 | Reply

    Ponta nu este bolnav vindecabil..A intrat deja in coma..Fara partid,fara sprijin de partid un premier este deja ingropat..Majoritatea parlamentara nu va exista pentru propriile sale decizii ca pina acum ,ci pentru ce vor hotari baronii condusi de Dragnea si Oprea.Ponta va fi legat de maini si de picioare in actul guvernarii si va deveni o slugulita…Pe de alta parte..mesajul primit la Otopeni il va fi hotarit sa plece “onorabil” atit cit se mai poate…pe motive de boala..O alta varianta ar fi plecarea sa defin itiva ,pe tarimuri indepartate unde isi va fi asigurat un loc tainic si sigur ,unde sub o alta identitate, sa stea departe de bratul lung al legii..
    Execrabil pentru romani este lipsa de alternativa si continuarea rotatiei intre cele doua aripi ale sistemului ticalosit..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*