BOMBĂ Pe cine a propus Sorin Grindeanu VICEPREMIER: Cererea a ajuns la Klaus Iohannis

grindeanu daciana sarbu

Premierul Sorin Grindeanu a transmis vineri la Administraţia Prezidenţială propunerea de numire, ca interimar, a lui Augustin Jianu în funcţia de vicepremier, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

”Așa e normal și corect și legitim. Dacă premierul îmi cerea demisia, mi-o dădeam în secunda următoare. Nu e exclus să vedem o parte dintre colegi că ei vor lua deciziile, nu alții. Nu toți și-au depus demisiile. Ieri era un om, azi suntem trei. Hai, să vedem ce ne rezervă și ziua de mâine. Când lui Dragnea nu-i convine cinva, e securist. Eu nu cred. În PSD sunt suficiente cadre gata să ocupe un post de ministru.”, a spus Augustin Jianu la Antena 3.

Citește și: ȘOC în fotbal: Judecătorii au dat decizia în cazul lui Mircea Sandu și Dumitru Dragomir

Potrivit unui comunicat al Executivului, prim-ministrul a trimis către Administraţia Prezidenţială propunerile de vacantare a posturilor de ministru al Afacerilor Interne şi de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

De asemenea, au fost trimise şi propunerile de numire, ca interimari, a lui Augustin Jianu în funcţia de vicepremier, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, şi a lui Sorin Grindeanu în funcţia de ministru al Afacerilor Interne, anunţă Biroul de presă al Guvernului.

Citește și: Premierul nu a stat degeaba. Rares Bogdan a dat publicitatii lista cu noii ministri ai lui Grindeanu. Antena 3 confirma

.

loading...

Be the first to comment on "BOMBĂ Pe cine a propus Sorin Grindeanu VICEPREMIER: Cererea a ajuns la Klaus Iohannis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*