BOMBA! I se apropie sfarsitul. Secureanu a turnat-o pe Firea la DNA: „Am predat inregistrarile, Gabriela Firea va ajunge acolo unde merita”

gabifirea

Jurnalistul Catalin Tolontan anunta ca fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a depus la DNA inregistrari in care i se cereau bani din partea unor „mesageri ai primaritei”. ”Da, inregistrarile au fost predate la DNA!”, a confirmat Secureanu.

Gazeta Sporturilor a descoperit in dosarul lui Secureanu referiri la inregistrari depuse de „Vrabi”, iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, care a declarat ca „Am predat la DNA in integralitate documentatie audio-video cu privire la Gabi Firea si altii”, informeaza tolo.ro.

Ziarul a discutat la Curtea de Apel cu Florin Secureanu, acesta spunand ca „da, inregistrarile au fost predate la DNA” si ca „au fost mai multi mesageri ai primaritei care mi-au cerut bani”.

„Se aude tare, clar si cu dictie. Se aude cum cer. Pentru campanie si pentru altele! Dar i-am refuzat. Pe toti! Oricum dumneavoastra n-o sa publicati, ca ati fost colegi cu Firea”, a declarat Secureanu.

Unul dintre cei nominalizati, Eduard Armeanu, omul lui Pandele, neaga ferm, iar primaria a transmis ca „Gabriela Firea nu are niciun amestec, nici macar tangential, in activitatea infractionala a numitului Secureanu Florin”. Eduard Armeanu este membru PSD Ilfov si apropiat de familia Pandele.

Intrebat daca l-a cautat cineva din partea primarului general, Secureanu a raspuns: „E adevarat, dar nu vreau sa vorbesc despre primar. Gabriela Firea va ajunge acolo unde merita. Nu vreau sa vorbesc despre asta pentru ca sunt dosare in curs de cercetare.”

loading...

Be the first to comment on "BOMBA! I se apropie sfarsitul. Secureanu a turnat-o pe Firea la DNA: „Am predat inregistrarile, Gabriela Firea va ajunge acolo unde merita”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*