BREAKING NEWS: GERMANIA ISI INCHIDE FRONTIERELE

germania

Guvernul german a decis sa reintroduca provizoriu controalele la frontiera cu Austria, de unde vin zeci de mii de refugiati, suspendand astfel acordurile Schengen privind libera circulatie in Europa, au scris ziarele germane Bild si Der Spiegel.

De asemenea, Berlinul a suspendat legaturile feroviare cu Austria. Toti politistii federali au fost plasati in stare de alerta, scrie Der Spiegel pe site-ul sau si “toti politistii disponibili vor fi trimisi in landul Bavaria pentru a inchide frontierele”.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a scris pe Twitter ca a discutat telefonic cu mai multi lideri europeni, inclusiv cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a pregati reuniunea de luni a ministrilor de Interne. Demersurile lui Juncker au loc simultan cu decizia Berlinului de a reintroduce controalele la frontiera cu Austria, suspendand astfel acordurile Schengen privind libera circulatie in Europa.

Potrivit Der Spiegel, cancelarul german Angela Merkel l-a informat deja telefonic pe omologul austriac Werner Faymann despre noile masuri.

“Germania isi inchide frontierele cu Austria”, scrie la randul sau pe pagina online cotidianul Bild.

Un numar record de imigranti au ajuns sambata in Ungaria, cu cateva zile inainte ca Budapesta sa inchida cu un gard frontiera sa cu Serbia, a anuntat duminica politica ungara.

In total, 4.330 de imigranti au intrat sambata in Ungaria, potrivit statisticilor oficiale.

Recordul precedent, stabilit joi, era de 3.601 de imigranti. In Germania, la Munchen, au intrat sambata 12.200 de imigranti, determinand autoritatile locale sa anunte ca au ajuns la “limita extrema a capacitatilor de primire”, potrivit Agerpres.

loading...

1 Comment on "BREAKING NEWS: GERMANIA ISI INCHIDE FRONTIERELE"

  1. markwilliams | 14/09/2015 at 15:10 | Reply

    Ce a fost in stare Germania sa faca??Sa arunce in aer legislatia europeana ,cu Schengen cu tot,sa dezbine tarile comunityare..sa aduca o stare de nesiguranta si insecuritate in Europa..Stie cineva CUM a ajuns mesajul german la sirienii ce se dau acum de ceasul mortii sa ajunga DOAR in Germania???CIND?? Prin ce mijloace??Acest mesaj -invitatie a conditionat VIRSTA?? Studiile??Experienta??A promis facilitati si privilegii care NU EXISTA inj n ici o tara europeana?GERMANIA este direct raspunzatoare pentru exodul de neoprit al musulman ilor,al sirienilor ce invadeaza Europa..Germania sa isi asume nenorocirea ce sta sa cada pe capul Europei..si nu tarile componente UE.Indiferent de interesul meschin si dominator sau abuziv al Germaniei …platim cu totii factura ..doar pentru ca suntem europeni cu DREPTURI EGALE..sau cel putin asa am fost fraieriti sa credem..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*