BREAKING NEWS: Şeful Direcţiei Generale Antifraudă din cadrul ANAF, aflat pentru audieri la DNA Ploieşti

ROMEON

de Andreea Unturica – Mediafax

Şeful Direcţiei Generale Antifraudă din cadrul ANAF, Romeo Florin Nicolae, s-a prezentat, miercuri, la DNA Ploieşti, însoţit de un avocat, urmând să fie audiat de către procurorii anticorupţie, la intrarea în sediul instituţiei el spunând că nu a făcut nimic ce i s-ar putea reproşa.

BREAKING NEWS: Şeful Direcţiei Generale Antifraudă din cadrul ANAF, aflat pentru audieri la DNA Ploieşti

Coordonatorul Direcţiei Generale Antifraudă, Romeo Florin Nicolae, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al ANAF cu rang de sectretar de stat, s-a prezentat la DNA, unde a fost citat pentru audieri, miercuri, în jurul orei 14.40, însoţit de avocatul Alexandru Chiciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, la intrarea în sediul DNA Ploieşti, dacă în calitatea deţinută la ANAF a făcut fapte care să îi poată fi reproşate, Romeo Florin Nicolae a răspuns doar: “Exclus”.

Potrivit unor surse judiciare, vicepreşedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, care coordonează Direcţia Generală Antifraudă şi Direcţia Generală Vamală, are calitatea de suspect într-un dosar de corupţie.

Conform declaraţiei de avere a acestuia, soţia lui Nicolae lucrează în Direcţia Judeîeană de Finanţe Publice Prahova, iar cei doi deţin trei terenuri şi trei imobile pe raza judeţului Prahova.

La ora transmiterii acestei ştiri, Romeo Florin Nicolae se află în sediul DNA Ploieşti, urmând să fie audiat.

sursa: mediafax.ro

loading...

Be the first to comment on "BREAKING NEWS: Şeful Direcţiei Generale Antifraudă din cadrul ANAF, aflat pentru audieri la DNA Ploieşti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*