Catalanii trec de Juventus, scor 3-1, şi cîştigă finala Ligii Campionilor pentru a 5-a oară

image

FC Barcelona a cîştigat Liga Campionilor pentru a 5-a oară după ce a trecut de campioana Italiei şi echipa care a eliminat Real Madrid, Juventus Torino.
Catalanii s-au impus mai greu de cît se aşteptau mulţi, scor 3-1. Rakitici a deschis rapid scorul, în minutul 4, cu un şut de la 9 metri. Acesta a fost al 4-lea cel mai rapid gol din istoria finalelor UEFA Champions League şi cel mai rapid pentru Barcelona în ultimul act al acestei competiţii.

Morata a restabilit egalitatea în minutul 55, cînd a marcat al 5-lea său gol în UEFA Champions League (3 dintre ele cu Barcelona şi Real Madrid). Spaniolul a profitat de o respingere greşită a lui Ter Stegen şi a înscris în poarta goală.

Luis Suarez a făcut 2-1 în minutul 68. Uruguayanul a fost şi el atent şi a ajuns primul la minge după o respingere a lui Buffon şi a marcat. Ultimul gol al meciului a fost înscris de Neymar, în minutul 7 al prelungirilor, cînd a fost servit de Pedro şi a tras pe sub Buffon.

Barcelona a ajuns astfel pe locul 3 în clasamentul Ligii Campionilor cîştigate. Real Madrid este prima cu 10, Milan pe 2 cu 7, iar Bayern, Liverpool şi Barcelona împart poziţia a 3-a.

loading...

Be the first to comment on "Catalanii trec de Juventus, scor 3-1, şi cîştigă finala Ligii Campionilor pentru a 5-a oară"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*