CE Handbal (f): Romania a incheiat pe locul 5 competitia din Suedia, dupa o victorie dramatica cu Germania (23-22)

cristina-zamfir

Fara Cristina Neagu si Paula Ungureanu (menajate dupa un turneu final obositor), Romania a castigat dramatic meciul cu Germania, disputa care a fost una de clasament (s-a jucat la Goteborg). Fetele lui Ambros Martin au incheiat CE din Suedia pe locul 5, dupa ce au trecut de nemtoaice cu 23-22 – succesul a venit la ultima faza, una in care Cristina Zamfir (eroina noastra) si Clara Woltering au suferit doua accidentari urate…

Partida pentru locurile 5-6 a fost una echilibrata, cu doua echipe care s-au aparat bine, dar care au avut carente mari in ofensiva. La pauza a fost 11-11, iar totul s-a decis la ultima faza.

Condusa cu 22-21, Romania a egalat prin Cristina Laslo (minutul 59 si 23 de secunde), insa ultimul atac avea sa fie al Germaniei. Tricolorele au interceptat mingea, iar Cristina Zamfir a plecat pe contraatac si a inscris (minutul 59, secunda 59).

Ce a urmat este insa greu de povestit: lansata intr-o saritura lunga, Cristina s-a lovit de Clara Woltering, iar apoi de bara portii. Cele doua jucatoare au ramas intinse pe teren, spre ingrijorarea coechipierelor. Dupa mai multe momente de panica, Zamfir s-a ridicat ajutata de mai multe persoane, in timp ce Clara a parasit arena pe targa.
cristina-zamfir-ochii-lacrimi

loading...

Be the first to comment on "CE Handbal (f): Romania a incheiat pe locul 5 competitia din Suedia, dupa o victorie dramatica cu Germania (23-22)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*