Ce raspuns tare a dat Traian Basescu la intrebarea de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidențiale?

image

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat miercuri, în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt” de pe B1 TV, întrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidențiale, că premierul a făcut acest lucru ”de prost”.

”Pot să rezum într-un cuvânt? De prost. N-avea ce căuta. Era prim-ministru. N-avea ce căuta în competiția prezidențială”, consideră fostul președinte.

Întrebat dacă Victor Ponta a fost împins de cineva să candideze, Traian Băsescu a replicat: ”Cred că l-au împins cu bună intenție cei care l-au împins că n-aveau altă variantă. Doar varianta Dragnea care încă nu era foarte compromis și ar fi făcut față la fel de bine ca și Ponta”.

”Ponta a intrat cu un handicap uriaș în prezidențiale. A considerat el că trebuie să se bată cu mine doi ani și jumătate. El a intrat erodat, a intrat cu mincinos, a intrat cu RAFO, a intrat cu Oltchimul. Klaus Iohannis a venit ca floarea de colț din Munții Sibiului. Eu eram o umbră, de ce să te bați cu umbrele?!”, a spus Traian Băsescu.

Pentru mai multe stiri si video intra pe www.b1.ro

loading...

Be the first to comment on "Ce raspuns tare a dat Traian Basescu la intrebarea de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidențiale?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*