CEA MAI MARE REVOLUTIE DIN LUME! S-a intamplat ieri: 1.4 milioane de oameni au iesit in strada

61785265 (1)

Un protest cum rar s-a vazut vreodata in istoria lumii:

“Peste trei milioane de brazilieni, potrivit politiei, au participat duminica la manifestatii de proportii istorice la care au cerut plecarea presedintei de stanga Dilma Rousseff, implicata intr-o criza politica majora, transmite AFP, citata de Agerpres.

In capitala economica a Braziliei, Sao Paulo, fief al opozitiei, 1,4 milioane de persoane au defilat scandand ‘Dilma afara!’, potrivit secretariatului Securitatii publice, care a evaluat numarul participantilor la 1,8 milioane in tot statul.
Inaintea acestei estimari, numarul total al manifestantilor in restul Braziliei fusese estimat la 1,4 milioane, potrivit datelor politiei. si aceasta fara a lua in calcul marea manifestatie din Rio de Janeiro, viitoarea gazda a Jocurilor Olimpice in luna august, unde sute de mii de brazilieni au defilat de-a lungul celebrei plaje de la Copacabana, potrivit jurnalistilor de la AFP.”

Citeste si: PETITIE ONLINE ! VREM BANII INAPOI! JAFUL de la facturile de gaz si curent. SEMNEAZA!

Acest val de proteste reprezinta o serioasa lovitura data prestigiului Dilmei Rousseff, aflata sub amenintarea unei proceduri parlamentare de destituire.
Opozitia a castigat pariul unei mobilizari masive pentru a exercita presiuni asupra deputatilor ezitanti care vor trebui sa se pronunte in favoarea sau impotriva destituirii presedintei, realeasa in mod democratic in 2014.
Brazilia, cu cei peste 200 de milioane de locuitori ai sai, se confrunta cu una dintre cele mai grave crize economice si politice din istoria sa, situatia fiind inveninata si de megascandalul din jurul uriasei companii de stat Petrobras care afecteaza coalitia aflata la putere.

Sursa: STIRILEPROTV.RO

loading...

2 Comments on "CEA MAI MARE REVOLUTIE DIN LUME! S-a intamplat ieri: 1.4 milioane de oameni au iesit in strada"

  1. Parca citeam stirile din Romania utimilor ani. Am ajuns sa nu mai reactionam la aceste lucruri… au intrat in cotidian, in starea fireasca a lucrurilor. Asta ar trebui sa ne sperie.

  2. DE CE NE AGITAM .CRESTE TENSIUNEA .COLESTEROLUL. BATAI DE CAP .ASA MAI MINE STAM PASIV SI DUPA NOI POTOPUL.JUGUL SA-L PURTAM CU DEMNITATE SI CAND N-E PRIVIM IN OGLINDA ,SA SPUNEM =BA CE PROST E ALA .DAR BOU L-A FACUT MASA .SI MERGEM INAINTE .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*