CEVA NU SE LEAGA! O dezvaluire cu talc din tineretea premierului propus

sorin-grindeanu

Potrivit propriilor declarații, Sorin Grindeanu este nepot de deținut politic intrat în PSD-ul actual încă din 1996 la trei zile după ce Emil Constantinescu a câștigat alegerile prezidențiale din partea CDR (Convenția Democrată din România). În 1996 CDR era marea speranță a românilor. Era constituită din PNȚ-CD și PNL cărora li s-au alăturat PD și PSD înainte de al doilea tur de scrutin prezidențial.

Citeste si: Mircea Badea explodeaza: “Am votat degeaba. A strănutat sfidător Binomul și ei au dat înapoi”

Era coaliția care se lăuda cu cei 15.000 de specialiști gata să se apuce de treabă și să pună România pe picioare. Era forța în care își puneau speranțele tot tineretul de atunci sătul de Ion Iliescu și PSDR. Că au dezamăgit după ce au preluat puterea și că PSD-ul lui Sergiu Cunescu s-a lăsat absorvit de PDSR-ul tovarășului Iliescu în 2001 este altceva. Aici vorbim de starea de spirit de dinainte de preluarea puterii.

Dar uite că nu tot tineretul era cu CDR. Domnul Sorin Grindeanu, nepot de deținut politic, decide să se înscrie în PDSR-ul tovarășului Iliescu la trei zile după ce Emil Constantinescu a câștigat alegerile pe motiv că domnia sa este o „persoană de stânga”. Domnule Grindeanu, tot de stânga, pe vremea aceea, exista și PSD-ul condus de Sergiu Cunescu, partid care se prezenta a fi continuatorul fostului PSD din perioada interbelică al lui Constantin Titel Petrescu. Adică o stânga cu mult mai onorabilă decât stânga tovarășului Ion Iliescu.

Citeste si: Ultima oră. Anchetatorii au finalizat expertiza în cazul morţii artistului: MEDICII SUNT VINOVAŢI!

Să mai amintim că domnul Sorin Grindeanu e timișorean. Pe vremea aceea Timișoara era vârful de lance al luptei anti PDSR și anti Iliescu.

Ca unul care încă îmi amintesc atmosfera de atunci, sentimentul de încredere și speranță al generației tinere, în special, refuz să cred că un nepot de deținut politic din Timișoara se înscrie în PDSR-ul lui Ion Iliescu pe motiv că ar fi „om de stânga”. Ceva nu se leagă.

o opinie de Tudor Marincu pentru ROSTONLINE.RO

loading...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*