Cine este noua iubită a ministrului “CASANOVA”, Eugen Teodorovici. A mai fost căsătorită cu doi bărbaţi CELEBRI

ponta teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, este celebru pentru nenumăratele sale relații amoroase. Acum, a fost surprins pe plajă cu o brunetă ce a avut două mariaje cu bărbați celebri.
Potrivit cancan.ro, nou iubită a lui Eugen Teodorovici este fosta soție a fotbalistului Bogdan Lobonț, Loredana. Aceasta are un copil cu fotbalistul, dar a mai fost căsătorită și cu fiul lui Nicolae Văcăroiu.

Teodorovici si Loredana se cunosc de ceva vreme, iar istoria lor comuna incepe cu un flirt nevinovat in birorurile Ministerului Fondurilor Europene, institutie la care “Casanova” ocupa functia de ministru, iar femeia facea parte din departamentul de achizitii din cadrul MFE.

Loredana se afla intr-un razboi, care dureaza de ani buni, cu fostul portar de la Dinamo, Rapid sau Ajax Amsterdam, cel alaturi de care are un copil. Dupa ce s-au despartit, cei doi s-au judecat pentru pensia alimentara a fiului lor.

loading...

Be the first to comment on "Cine este noua iubită a ministrului “CASANOVA”, Eugen Teodorovici. A mai fost căsătorită cu doi bărbaţi CELEBRI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*