Un ofiter acoperit dezamorseaza bomba meteo! Citeste adevaratul motiv pentru care a nins asa de devreme

Se cunosc experimentele meteo pe care serviciile secrete le fac atunci cand nu au alta treaba, sa asculte telefoanele sau sa mearga la shopping.
Generalul Emil Streinu, specialist in razboiul cu arme geofizice , a povestit pe larg in lucrarile sale despre celebra tehnologie HAARP prin care fenomenele meteo extreme ar fi provocate la comanda.
Ofiterul acoperit activ care lucreaza pentru un serviciu secret de salubritate ne-a facut niste dezvaluiri uluitoare in privinta fenomenelor meteo neobisnuite care se petrec in aceste zile in Romania. Se pare ca, ingrijorati de evolutia din ultimele sondaje, membrii din stafful lui Victor Ponta ar fi apelat la serviciile secrete rusesti, specialisti de top in razboiul metereologic, sa faca o “smecherie” ca sa nu iasa lumea din casa s-o voteze pe Monica Macovei. Prin urmare, oamenii lui Putin au inventat o ninsoare “siberiana” ca la mama ei, pe care au trimis-o cadou prietenului Victor pe care si-l doresc Presedinte. Numai ca dintr-o neatentie, ninsoarea a ajuns cu 13 zile mai devreme de primul tur, adica exact diferenta de calendar, stiind fiind faptul ca rusii sunt pe stil vechi.
Intrebati de “kaghebisti” daca vor sa-si repare greseala, membrii staffului lui Victor Ponta, speriati de amploarea si frumusetea ninsorii din zilele trecute au refuzat politicos: “Lasati asa, nu vrem sa fie Santa Klaus!”

loading...

1 Comment on "Un ofiter acoperit dezamorseaza bomba meteo! Citeste adevaratul motiv pentru care a nins asa de devreme"

  1. Va amintiti ce s-a intamplat in anul 1989? Nu cumva au fost trimisi in avangarda revoltelor sociale de atunci, tinerii si ulterior comunistii fideli ai dictatorului Ceausescu: secretarii de partid si membrii PCR cu functii importante de la uzinele 23 August, IMGB si Republica? La fel se procedeaza si la alegerile din anul 2014, tot cu tineri racolati de PSD (fost PCR), urmasii lui Iliescu, Nastase…Ponta, reprezentantii “ciumei rosii”. Nu stiati ca de 25 de ani, vecinii de la rasarit, inca…lucreaza?

    https://www.facebook.com/groups/231819893629902/?fref=ts

Leave a comment

Your email address will not be published.


*