Comisia de Etică a UB va examina suspiciunea de plagiat din teza de doctorat a lui Gabriel Oprea

gabi oprea

“Comisia de etică a Universității din București a decis, în urma unor dovezi apărute în media, să examineze suspiciunea de plagiat în cazul tezei de doctorat a domnului Gabriel Oprea, examinare cerută, dar neprobată, de către autorul sesizării privind acest caz și adresată Comisiei. Comisia procedează, astfel, conform regulamentului sau care cere examinarea unei suspiciuni de plagiat numai atunci când sunt aduse dovezi, în acest sens, fie de către autorul unei sesizări, fie de către reprezentanți ai media”, se arată în comunicatul Comisiei de etică a Universității din București, potrivit HotNews.ro.

Președintele Comisiei de Etică a Universității din București, Marian Popescu, anunța, miercuri, că le va cere colegilor din comisie să își dea acordul pentru a declanșa procedura de analiză a suspiciunii de plagiat în cazul tezei de doctorat a premierului interimar, Gabriel Oprea.

“Ca urmare a faptului că a apărut public o analiză care prezintă evidente ale unui plagiat, analiza din HotNews.ro, conform regulamentului ne autosesizăm pe chestiunea plagiatului, după ce membrii comisiei își dau acordul”, anunța Marian Popescu pentru HotNews.ro.

loading...

Be the first to comment on "Comisia de Etică a UB va examina suspiciunea de plagiat din teza de doctorat a lui Gabriel Oprea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*