Corina Drăgotescu a încetat colaborarea cu România TV: „Ma simt mai bogata sufletește și îmi pare rău că ne despărțim”

corina-dragotescu

Corina Dragotescu a incheiat colaborarea cu Romania TV, potrivit unui anunț postat de aceasta pe pagina sa de Facebook. „Le multumesc tuturor colegilor care au facut posibil acest proiect, de la Noaptea Realitatii pana acum, la Noaptea Mintii #mia”, a scris Drăgotescu pe pagina sa.

„Una peste alta a fost cea mai interesanta perioada din viata mea profesionala. Ma simt mai bogata sufleteste si imi pare rau ca ne despartim”,. a mai preciza jurnalista.
Publicitate

Corina Drăgotescu s-a alăturat proiectului România TV încă din momentul scindării postului Realitatea TV, în octombrie 2010.

Plecarea jurnalistei vine în contextul în care la România TV au apărut probleme cu plata salariilor. Angajații au fost informați că săptămâna aceasta va primi fiecare 1.000 de lei, indiferent de salariul pe care îl au, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. „

„Asa cum v-au anuntat astazi sefii de sectii, din cauza intarzierii incasarilor vom parcurge o perioada delicata din punct de vedere financiar. Cu toate eforturile depuse, salariile aferente lunii mai vor suporta intarzieri. Plata lor se va efectua in functie de incasari.” le-a spus Cătălin Popa, director editorial, într-un mesaj angajaților.

loading...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*