Criminala de la metrou A RECUNOSCUT. Cine este şi ce le-a spus poliţiştilor la audieri – VIDEO

criminala-de-la-metrou-cancan-coperta

Femeia acuzată că a ucis o tânără la staţia de metrou Dristor 1 se numeşte Magdalena Şerban. În timpul audierilor de la Poliţia Capitalei ea s-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou.

Criminala este din judeţul Dolj şi are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, dar locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei, potrivit România TV.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi. Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani. Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi expertizată psihologic.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.

loading...

Be the first to comment on "Criminala de la metrou A RECUNOSCUT. Cine este şi ce le-a spus poliţiştilor la audieri – VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*