Crin Antonescu despre finala JOHANNIS vs. PONTA

ponta vs iohannis

Sursa: Cristian ANDREI

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu şi fost prezidenţiabil al acestui partid până în luna iulie a declarat la RFI că duminica alegerilor nu este o ”duminică veselă”.

Ziua alegerilor nu este o ”duminică veselă”, care nu a dorit să precizeze într-un interviu pentru RFI dacă va vota cu Klaus Iohannis sau Crin Antonescu.

”Ce am remarcat cu mare tristeţe că această campanie pentru prezidenţiale a fost de departe cea mai slabă, a avut nivelul cel mai scăzut, inclusiv cele două întâlniri între finalişti, nu s-a spus şi nu s-a întâmplat nimic esenţial şi acesta este încă un semn de boală profundă. Pentru destui oameni, între care mă număr, nu este o duminică veselă. Nu vreau să spun mai mult pentru că aşa cum aminteam nu am intervenit în campanie, spre mirarea unora, spre iritarea altora. Voi explica după ce se încheie de ce am tăcut, nu voi încălca această decizie”, a declarat Crin Antonescu.

Liberalul nu a dorit să precizeze cu cine va vota duminică, nedorind să dezvăluie nici măcar dacă îşi va exercita acest drept.

”Nici asta nu am să vă spun. Eu am pledat de 25 de ani pentru folosirea acestui drept esenţial în democraţie, un drept pentru care în România s-a şi murit, principalul motiv care m-a dus la urne a fost respectul pentru acest drept”, a spus Antonescu.

El a criticat în termeni duri discuţiile din spaţiul public purtate de Victor Ponta cu Călin Popescu Tăriceanu despre reconstrucţia USL.

”Un majordom la curtea domnului Ponta nu poate emite pretenţia că ar reprezenta o componentă de dreapta sau ceea ce însemna înainte PNL într-o astfel de alianţă. Nu domnul Ponta a fost capabil să schimbe PSD, ci din păcate PSD l-a schimbat după chipul şi asemănarea sa, dacă vreodată domnul Ponta a dorit altceva. o mistificare pe care Victor Ponta o pune la cale şi o execută. E un semn rău că Victor Ponta cu mari şanse de a deveni preşedinte nu are curajul să-şi asume în faţa societăţii propria identităţii şi încearcă să falsifice o realitate. PSD şi-a anexat câteva grupuri de profitori politici”, a fost punctul de vedere exprimat de Crin Antonescu.

Fostul lider al PNL a fost din 2012 şi până în această vara propunerea USL pentru funcţia de premier, el pierzând competiţia internă în partid pentru desemnarea drept candidat la prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis la Delegaţia Permanentă din 21 iulie.

Sursa: www.gandul.info

loading...

Be the first to comment on "Crin Antonescu despre finala JOHANNIS vs. PONTA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*