Cristoiu o desfiinţează pe Mădălina Dobrovolschi:”A venit în pijama, e ANALFABETĂ,să fie DATĂ AFARĂ”

dobrovolschi-madalina

Ion Cristoiu şi-a ieşit din minţi după ultima conferinţă de presă de la Palatul Cotroceni. Jurnalistul a avut o ieşire extrem de dură şa adresa purtătoarei de cuvânt al lui Klaus Iohannis. Cristoiu a desfiinţat-o pur şi simplu pe Mădălina Dobrovolschi şi a transmis că aceasta ar trebuit dată afară.

Citește și: Kovesi, primele declaratii despre acuzatiile lui Ghita. Vorbele sefei DNA au fost bruiate de urlete cu „Demisia!”

Acesta a afirmat că este de o “obrăznicie rară” și ar trebui să fie dată afară, fiind deranjat de faptul că aceasta a afirmat că “nu vrea să intre în tot felul de comentarii făcute de diferite personaje”. “În primul rând aș vrea să vă întreb dacă doamna respectivă a venit tot în pijama?” a început ironic Ion Cristoiu comentariul pentru B1TV.

“Ea cum poate să spună despre niște oameni că sunt personaje. Atunci dânsă este un personaj. Deci cei care au criticat-o pentru apariția ei în pijama nu sunt personaje, ori nu știe limba română și este analfabetă, pentru că este vorba și de mine și Dragnea și de altele, ori este obraznică și trebuie dată afară”, a afirmat Ion Cristoiu.

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare din pușcărie ale lui Gheorghe Mencinicopschi: “Clipe de GROAZĂ”

“Doamna respectivă este una din numeroasele funcționare ale statului român, este consilier, ea bani inclusiv din taxele și impozitele mele și nu are voie să spună că sunt personaje cele care au criticat-o că a venit în pijama”, a continuat jurnalistul.

Citeşte şi: DEZVALUIRE BOMBA! Cine l-a INREGISTRAT pe BASESCU. Un foarte cunoscut jurnalist. -AUDIO

“La toate întrebările ea nu a răspuns că președintele zice, la un moment dat a zis că ea o să răspundă. Din câte știu în noiembrie 2014 l-am ales pe Klaus Iohannis nu pe Dobrovolschi. Dacă noi nu punem capăt, presa asta cât mai rămas independentă, acestei obrăznicii, mâine vine duduia și mă insultă pe mine sau îl insistă pe Dragnea, nu se poate așa ceva. Este primul purtător de cuvânt din istoria post-decembristă care este de o obrăznicie rară”, a încheiat Cristoiu comentariile despre Dobrovolschi pentru sursa citată.

loading...

Be the first to comment on "Cristoiu o desfiinţează pe Mădălina Dobrovolschi:”A venit în pijama, e ANALFABETĂ,să fie DATĂ AFARĂ”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*