CTP face praf moțiunea PNL: Tinerii Gorghiu și Ponta, stil de „șulfă bătrână”

ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat foarte dur discursurile lui Victor Ponta și Alina Gorghiu susținute marți în Parlament, unde s-a respins moțiunea de cenzură a liberalilor.

CTP este de părere că atât premierul Ponta cât și copreședintele PNL Gorghiu au susținut „două probe de demagogie” și că au evitat să vorbească despre adevăratele lor problemele. În cazul lui Ponta este vorba despre trimiterea în judecată, iar la lidera liberală CTP a indicat proprii membri de partid care nu pot vorbi despre chestiuni morale.

“Domnul Ponta, doamna Gorghiu au fost și sunt încă viitorul de aur al patriei. Politicienii de mâine erau ieri. Ce am văzut la cei doi aș numi-o probă de slalom paralel, din schi. Ambii au evitat bețele, adică lucrurile despre care trebuiau să vorbească. Au fost două probe de demagogie, făcute în cel mai pur stil de șulfă bătrână, de către acești doi politicieni tineri. Domnul Ponta nu s-a referit niciun moment la problema României în raport cu calitatea de trimis în judecată a premierului ei. Asta era chestiunea în discuție, o chestiune morală, nu o chestiune de legalitate, pentru că legal Ponta poate rămâne în funcție, după cum a și făcut-o. Asupra acestei chestiuni morale domnul Ponta n-a spus niciun cuvințel”, a spus CTP, citat de Digi24.

loading...

Be the first to comment on "CTP face praf moțiunea PNL: Tinerii Gorghiu și Ponta, stil de „șulfă bătrână”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*