CTP: “Inteleg ca prejudiciul era de 60 de milioane de euro. A stat 3 ani in puscarie, adica cate 20 de milioane de euro pe an. Cred ca e destul de rentabil”

Dan-Voiculescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu se arata revoltat de faptul ca Dan Voiculescu a fost eliberat din inchisoare fara a fi platit prejudiciul de 60 de milioane de euro pe care l-a adus statului prin faptele sale de coruptie.
ctp

„Inteleg ca prejudiciul era de 60 de milioane de euro. A stat 3 ani in puscarie, adica cate 20 de milioane de euro pe an. Cred ca e destul de rentabil. A scris carti, a imbunatatit cultura nationala. E un castigator. Nu comentam decizia justitiei. Nu ar trebui sa fie suparat domnul Voiculescu. El are o parghie, televiziunea sa de propaganda, pe care o poate folosi cum doreste, de exemplu in atacarea celor care l-au trimis dupa gratii. Ma intereseaza ca statul nu a recuperat prejudiciul, asta mi se pare important”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

loading...

Be the first to comment on "CTP: “Inteleg ca prejudiciul era de 60 de milioane de euro. A stat 3 ani in puscarie, adica cate 20 de milioane de euro pe an. Cred ca e destul de rentabil”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*