Cum se va intoarce vacanta studentilor impotriva lui Ponta!

miting-timisoara-12

Catalin Chirila

Un student de prin partile Moldovei povesteste pe Facebook cum isi va petrece mini-vacanta oferita cu generozitate de Guvernul Ponta: va merge intr-o comuna “rosie” ca observator la alegerile de duminica.

Nu stiu ce-a avut in cap cine a avut ideea asta, pentru ca multi au “taxat-o” imediat amintindu-si de vacanta pe care Ceausescu le-a dat-o studentilor in decembrie 1989 ca sa-i tina departe de Bucuresti.
A avut informatii Guvernul Ponta ca se pregatesc miscari ample de strada si astfel si-au luat masuri de precautie? Tot ce se poate, avand in vedere mobilizarile de pe retelele de socializare pentru mitingurile anti-Ponta de vineri 14 noiembrie. S-au temut de o revolutie in strada si s-ar putea sa se trezeasca cu o mare revolutie a votului. Ce n-au luat in calcul guvernantii pesedisti este ca mai multi studenti vor putea vota in satele si orasele in care s-au nascut decat ar fi putut-o s-o faca in marile centre univesitare, la cozi, pe liste suplimentare. Doi la mana, studentii reprezentand un electorat mai degraba de dreapta, vor merge acasa si vor incerca sa-si convinga parintii si bunicii lor sa voteze pentru viitor. Si in fine, in al treilea rand, cei mai militanti vor proceda ca studentul nostru si vor merge pe “front” sa vegheze ca alegerile sa nu fie fraudate. Curaj, studenti! Puteti scrie duminica 16 noiembrie o fila din istoria democratiei Romaniei.

loading...

1 Comment on "Cum se va intoarce vacanta studentilor impotriva lui Ponta!"

  1. ar fi bine sa fie asa , dar sunt sanse slabe . nu mai sunt studentii care erau acum 15-20 de ani . ne-am rugat de ei sa ne sprijine acum un an , acum doi ani , dar degeaba

Leave a comment

Your email address will not be published.


*