CUTREMUR ÎN ROMÂNIA! Un nou seism cu magnitudinea de 4 s-a produs în această dimineață în Vrancea

cutremur_2_99964700

CUTREMUR ÎN ROMÂNIA! Un nou seism cu magnitudinea de 4,2 s-a produs în această dimineață în zona Vrancea. Acesta s-a simțit în București, Brașov și Ploiești.

Potrivirt înregistrărilor Intitutului Național pentru Fizica Pământului, joi, 5 decembrie 2017, la ora 06.23, la o adâncime de 140 de km s-a produs un cutremur a cărui intensitate este estimată la 4 grade pe scara Richter.

Citeste si: Ramona Ursu a DEMISIONAT de la Adevărul și acuză: „Ne-am întors la epoca Năstase, mi se cere să scriu mai moale despre Ponta și Ghiță”!

Anterior se înregistraseră mai multe seisme cu magnitudini diferite. Institutul Naţional de Fizică a Pământului (INFP) a înregistrat, luni, un cutremur cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la o adâncime de 114,2 kilometri, acesta fiind primul seism din anul 2017. Un cutremur de magnitudine 2,2 s-a produs miercuri, la ora 11:50, în Teleorman.

loading...

Be the first to comment on "CUTREMUR ÎN ROMÂNIA! Un nou seism cu magnitudinea de 4 s-a produs în această dimineață în Vrancea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*