Dacian Cioloș dă SEMNALUL: “Ce a anunțat în miezul nopții”

ciolos FRANCE 24

Dacian Cioloș a reacționat după ce guvernul a modificat prin OUG Codul penal și a aprobat și un proiect de lege privind graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate. Fostul premier dă semnalul și spune că deciziile guvernului Sorin Grindeanu ”arată un dispreț îngrozitor la adresa tuturor cetățenilor corecți și cinstiți din România”.

Cioloș anunță că România va plăti un cost incalculabil.

Citește și: „Pentru viitorul copiilor nostri!”. Un protest ca un uragan va avea loc miercuri, 1 februarie. PSD nu va uita niciodata aceasta zi

”Deciziile Guvernului Grindeanu, cu sprijinul majorității PSD-ALDE, referitoare la modificarea Codului penal în folosul unor oameni politici cercetați pentru corupție, arată un dispreț îngrozitor la adresa tuturor cetățenilor corecți și cinstiți din România.

Ce s-a petrecut în această seară este o sfidare incalificabilă la adresa justiției și a statului de drept, care duce România înapoi în timpuri pe care le credeam apuse.

Citește și: CTP: “Nu ne-am întors în 1990. Ne-am întors în decembrie `89”

Costul pe care-l va plăti România și pe care-l vom plăti fiecare dintre noi este incalculabil.

Legitimitatea votului nu dă dreptul niciunui Guvern să se poarte discreționar cu românii, să legifereze pe ascuns chestiuni atât de sensibile cum sunt cele care privesc justiția.”, e mesajul lui Dacian Cioloș.

loading...

Be the first to comment on "Dacian Cioloș dă SEMNALUL: “Ce a anunțat în miezul nopții”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*