Declaratii incendiare! Cine e in spatele Simonei Halep. Explicatia rezultatelor dezastruoase

image

Simona Halep a oferit una dintre marile surprize ale acestei ediţii a Wimbledonului fiind eliminată chiar din primul tur. Românca a pierdut în trei seturi în faţa Janei Cepelova, numărul 106 mondial, fapt care a surprins pe majoritatea specialiştilor.

Ioan Stan, primul antrenor din cariera Simonei, spune că se aştepta la un asemenea deznodământ. Stan este de părere că Halep este influenţată mult de familia sa şi nu neapărat într-un mod pozitiv.

“Am avut o presimţire că Simona va pierde din primul tur la Wimbledon. Chiar am pus un pariu cu un prieten şi uite că l-am câştigat. Nu am făcut-o cu răutate, ci, pur şi simplu, dupa cum a jucat în ultimul timp, îmi era clar că, dacă va da peste un adversar ambiţios, va ceda, iar pe Cepelova aşa o ştiam. Simona este într-o pasă proastă. Este greu să te menţii lucid într-o mare de bani. Se simte că familia o dirijează, dar nu în directia care trebuie, pentru că nu sunt oameni din domeniu. Îşi concediază prea uşor antrenorii, ăsta nu-i un semn bun. Ea a ajuns la un anumit nivel şi a crezut că este suficient. Dar nu-i deloc aşa, trebuie mereu să faci schimbări în jocul tău, să mai adaugi ceva”, a declarat Ioan Stan pentru Ring.

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi semifinalista ediţiei precedente, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovacă Jana Cepelova, locul 106 WTA, în prima manşă a turneului de la Wimbledon.

În urma acestei înfrângeri, românca poate coborî până pe locul 6 WTA. Halep nu a mai pierdut în primul tur al unui Grand Slam de la ediţia 2013 a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep este înscrisă şi în proba de dublu de la Wimbledon în care face echipă cu Elena Bogdan.

loading...

Be the first to comment on "Declaratii incendiare! Cine e in spatele Simonei Halep. Explicatia rezultatelor dezastruoase"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*