…..despre ADRIAN SARBU care s-a “luat” de DACIAN CIOLOS

parerea-lui-chirila

Lasati manelele si puneti mana sa sapati WC-uri pentru scoli!

Adrian Sarbu a publicat pe blog un comentariu acid la adresa Guvernului Ciolos in chestiunea CUMINTENIA PAMANTULUI. Fostul mogul de la PRO TV critica Guvernul pentru ca in loc sa se ocupe de soarta miilor de copii cu parinti plecati in strainatate care invata la scoli fara grupuri sanitare se fac tot felul combinatii dubioase pe spinarea lata a genialului Constantin Brancusi.
Perfect de acord, BOSS! Dar matale ce-ai facut pentru acesti copii? Cate toalete s-au facut de pe urma multor productii de hazna oferite din plin de catre PRO TV-UL care ti-a/v-a umplut buzunarele? Cate uniforme de scolar a donat “cumintenia pamantului” Janine, in care ai bagat zeci si zeci de mii de euro? Aveti macar o idee cat de vaga despre cat este alocatia unui copil? Adrian Sarbu, mai lasati-ne textele astea de manea publicate pe pagina de facebook si apucati-va serios de sapat WC-ruri pentru scolile din Romaniai Parerea mea!

Chirila

loading...

1 Comment on "…..despre ADRIAN SARBU care s-a “luat” de DACIAN CIOLOS"

  1. Chirila gresesti.Ciolos da in stanga si-n dreapta cu banii nostri, iar in scolile din mediul rural e dezastru.Nu este nimeni obligat sa bage bani, unde guvernul, nu a fost in stare sa faca nimic timp de 26 de ani. Despre Cumintenie MARE TUN.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*