Despre cum se crede Robert Turcescu Biblie

Sursa:Adrian Halpert

Admir conștiința lui Robert Turcescu! Mai precis incredibila capacitate de recuperare a acestei conștiințe. Fix cinci săptămâni a durat penitența sa… Acum, așa cum cu generozitate au relatat colegii mei de la ReporterVirtual.ro, Robert a decis să revină „pe sticlă”. În forță și reîncărcat energetic. Atât de plin de energie încât se ia la sfadă [&hellip »
Admir conștiința lui Robert Turcescu! Mai precis incredibila capacitate de recuperare a acestei conștiințe. Fix cinci săptămâni a durat penitența sa…

Acum, așa cum cu generozitate au relatat colegii mei de la ReporterVirtual.ro, Robert a decis să revină „pe sticlă”. În forță și reîncărcat energetic. Atât de plin de energie încât se ia la sfadă cu colegii care au ținut la curent în mod constant opinia publică în legătură cu cele cinci săptămâni ale sale de bejenie profesională.

Azi dimineață cineva mi-a semnalat următoarea postare pe Facebook a lui Robert Turcescu despre o știrucă de coloană publicată de ReporterVirtual.ro în urmă cu vreo trei zile:

Cei de la Reporter Virtual ( Adrian Halpert, Laurentiu Ciocazanu, Razvan Corneteanu, se aude?) publica un articol incomplet, ca sa nu zic altfel. Iata-l:

De ce ar vota Turcescu cu Udrea

Ce “uita” ei este ca la citeva ore distanta de aceasta postare am publicat inca un text care, din nu stiu ce motive, nu se mai regaseste consemnat in articolul publicat de Reporter Virtual! Il re-public cu speranta ca vor face si ei rectificarea/adaugirea necesara. Altfel voi considera ca ii mina in lupta interese bizare sau ca le-a disparut ceva ce s-ar putea numi “independenta editoriala”. Deci, iata textul al doilea pe care nu pot motiva ca nu l-au vazut intrucit se afla imediat deasupra celui precedent pe pagina mea PERSONALA de FB:

“De dimineata, luat cumva de valul ultimei saptamini de campanie, am scris pornind de la o postare scrisa de Angela Tocilă de ce merita Elena Udrea sa fie presedinte. Ziceam ca i-a fost loiala lui Traian Basescu si ca loialitatea e lucru rar in zilele noastre. Cred in continuare acest lucru despre loialitate. Dar mai cred si ca am GRESIT exprimindu-mi public o opinie care ar putea, fie si in mica masura, sa influenteze optiunea de vot a unor oameni. Eu sint jurnalist, prin urmare, cind vine vorba de vot, nu e rolul meu sa spun cu cine votez.
Ca sa “indrept” cumva greseala etica facuta dimineata public mai jos o postare a amicului meu George Staicu, un sustinator declarat al doamnei Monica Macovei. Si spun ca George are dreptate: Monica Macovei a fost LOIALA de-a lungul anilor unor PRINCIPII pe care nu le-a abandonat. Si asta e un lucru rar in vremurile noastre. De aceea, ca sa inchei “in ton” cu postarea precedenta, cred ca Monica Macovei merita sa fie presedinte!

P.S. Este ultima mea postare in legatura cu acest scrutin. Voi posta anchete si altele, dar ma voi abtine sa scriu lucruri care sa va faca “sa va luati dupa mine” in ceea ce priveste optiunea de vot. Va indem sa mergeti la vot, e ABSOLUT necesar! Dar pe cine puneti stampila sa fie DOAR optiunea voastra. Va rog doar sa votati si cu sufletul, dar si cu mintea. Doamne, ajuta-ne!”.

Am înțeles, să trăiți, domnule lentcolonel! Suntem VINOVAȚI și cu greu vom mai putea ridica privirile din pământ. Suntem culpabili pentru că am avut neobrăzarea de a nu fi suficient de vigilenți ca să vedem completările făcute după câteva ore de la prima postare.

Ne asumăm greșeala și cred c-o putem corecta dacă vom aloca un reporter 24/7 dedicat urmăririi scrupuloase a contului de facebook al lui Robert Turcescu. Doar să aveți amabilitatea – să trăiți! – să ne comunicați pe care dintre ele să-l urmărim, pentru că aveți trei! (Apropos, n-am înțeles niciodată zelul unor colegi de breaslă în a-și construi două – trei conturi de facebook. Câte identități poți să ai? Câte „eu”-uri?! Mă rog, în cazul lui Robert știm că sunt cel puțin două…) Așadar, comunicați-ne și ne vom supune. O vom face cu religiozitate!

Personal, cred că Robert Turcescu avea nevoie de o pauză mai lungă de meditație. Dar cine sunt eu să-l judec? Spun doar că mă voi uita cu multă circumspecție de acum încolo la emisiunile sale, atunci când voi găsi timp să mă uit. Nu de alta, dar eu – și probabil și alții – mă voi întreba de fiecare dată ce se ascunde în spatele „dezvăluirilor” pe care le va face? Sunt „la ordin”?! Sunt „din suflet”?!

Continuarea articolului pe www.reportervirtual.ro

loading...

Be the first to comment on "Despre cum se crede Robert Turcescu Biblie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*