Detalii INCENDIARE din noul dosar al lui Udrea: Încă două nume apar, bani dați de față cu Blaga

udrea

Potrivit unor surse judiciare, din informaţiile procurorilor rezultă că Ana Maria Topoliceanu a dus la PDL bani negri din care au fost sponsorizate campaniile electorale ale lui Silviu Prigoană, la Primăria Capitalei, şi Theodor Paleologu, la Sectorul 1.

Ana Maria Topoliceanu este singurul denunţător din noul dosar al Elenei Udrea, potrivit fostului ministru al Turismului. Aceasta a oferit, însă, informaţii devastatoare pentru fosta blondă de la Cotroceni. Potrivit România TV, Topoliceanu le-a spus procurorilor că o parte din şpaga de la afaceristul Bogdan Buzăianu a fost dusă cu genţile la sediul PDL şi că banii au fost lăsaţi într-un birou în care se afla Vasile Blaga şi în care a venit, ulterior, şi Elena Udrea.

Potrivit unor surse judiciare, Ana Maria Topoliceanu a povestit că, împreună cu un apropiat al lui Bogdan Buzăianu, a dus la sediul PDL din Modrogan două sacoşe în care se aflau aproximativ 3,5 milioane de euro din şpaga care i-ar fi fost cerută de Elena Udrea omului de afaceri. Totul se întâmpla în 2012, înainte de campania electorală pentru alegerile locale din 2012.

Până acum,Vasile Blaga nu a fost chemat la DNA şi nu se cunoaşte să aibă calitate într un dosar .

Un alt episod cu bani din şpăgi care ar fi ajuns la PDL via Elena Udrea are în centru 21 de oameni ai străzii care făcuseră donaţii importante către formaţiunea politică din care a făcut parte şi fostul ministru a Turismului. Aceştia au fost audiaţi la DNA în cadrul unui alt dosar care s-ar afla în instrumentarea procurorilor anticorupţie.

loading...

1 Comment on "Detalii INCENDIARE din noul dosar al lui Udrea: Încă două nume apar, bani dați de față cu Blaga"

  1. markwilliams | 23/10/2015 at 11:14 | Reply

    Noaptea mintii! Sa ceri arestarea pentru ca ,citez :”
    Potrivit unor surse judiciare, Ana Maria Topoliceanu a povestit că, împreună cu un apropiat al lui Bogdan Buzăianu, a dus la sediul PDL din Modrogan două sacoşe în care se aflau aproximativ 3,5 milioane de euro din şpaga care i-ar fi fost cerută de Elena Udrea omului de afaceri. Totul se întâmpla în 2012, înainte de campania electorală pentru alegerile locale din 2012.”

    Avem orbul gainii sau povestea asta nu-i adevarata??UNDE se afla numele de UDREA ???Pentru aceasta declaratie a lui Topoliceanu trebuie tinuta la AREST persoana Udrea???
    Nu-s ce dreaku se SPARGE in sistem.. dar sigur DNA incalca premeditat niste drepturi ale omului..Se vede de la mii de km..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*