DEZVALUIRE Cancan.ro: ”Tata Puiu”, peripeţii prin oraş cu o tinerică agitată!

colaj-1-iordanescu

Cancan.ro dezvaluie:

“O întâmplare mai puţin obişnuită s-a desfăşurat sub ochii noştri, protagonist fiind fostul selecţioner al echipei de fotbal a României şi o tipă tare agitată! L-am văzut pe ”Tata Puiu” manierat şi atent ca de obicei, de data aceasta cu o tânără pe care nu am mai văzut-o, dar despre care parcă am auzit nişte lucruri, dacă ea o fi!

Miercuri seară, generalul a mai predat o lecţie de galanterie (la care paparazzii Cancan au fost martori), semn că, aşa cum spuneam, e un bărbat care ştie să se poarte cu o doamnă, nu ca mulţi din ziua de azi, care îţi dau like pe Facebook şi în secunda următoare trec la propuneri. ”Tata Puiu” e un domn pe şcoala veche! Cum ziceam, paparazzii au văzut (au şi filmat momentele principale) cât de săritor s-a dovedit fostul antrenor al ”naţionalei” când o tipă bine (care ”bate” spre 30-40 de ani) a avut nevoie de el.

iordanescu
Apropo, cine are detalii despre doamna respectivă, ne poate scrie pe pont@cancan.ro! Până atunci, noi vă povestim ce au văzut paparazzii.
Aşadar, zilele trecute, cu vreo două, după amiază târziu, generalul Iordănescu (cu o şapcă pe cap şi cu ochelari fumurii, chiar dacă afară nu mai era lumină) ieşea dintr-un local extrem de discret dintr-o zonă nepopulată. Intră în maşina sa, la volan, porneşte motorul şi aşteaptă. Să tot fi stat acolo, liniştit, vreun sfert de oră, până când din restaurant a ieşit doamna despre care povesteam mai sus, cu privirea în jos şi cu părul tras discret peste faţă. Fereală, ce să mai, dar de ce?? ”Tata Puiu” s-a întins peste scaunul din dreapta şi, galant, i-a deschis portiera ca să urce. Au plecat amândoi, cu maşina, spre Casa Presei. Mergeau încet, generalul a făcut câteva manevre bizare, ca şi cum s-ar fi ferit să nu fie urmărit, apoi s-au îndreptat spre Piaţa Victoriei, unde aveam să aflăm că tipa trebuia să ajungă.
Clar, generalul se oferise s-o ducă el, nu cade să laşi doamna să ia taxiul. Totul a durat cam 15 minute, timp în care nu ştim ce au discutat, ea însă era cufundată în scaunul din dreapta, stând într-o poziţie uşor ciudată. Dintr-o vorbă în alta, timpul s-a scurs repede şi generalul a lăsat-o pe tipă la doi paşi de Guvern. Aceasta a coborât grăbită, iar când a dat cu ochii de paparazzii n-a părut prea încântată de cunoştinţă. Şi ”Tata Puiu” s-a supărat uşor pe noi, şi-a întors faţa când au apărut bliţurile şi apoi a demarat în trombă.

loading...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*