DEZVALUIRE: RARES BOGDAN DESPRE CE I-A SOPTIT DACIANEI

image

Realizatorul Realitatea Tv a dezvaluit misterul fotografiei senzationale lui Andrei Pungovschi pe care www.hoinfo.ro a publicat-o miercuri dimineata.
“Doamnelor si Domnilor, legat de poza care circula pe facebook…am vazut si eu ca m-au fotografiat chiar atunci…. Nu e nici un pupat! I-am spus ceva la ureche D-nei Daciana Sarbu, mai exact sa nu il mai lase pe sotul ei, care e Premier al Romaniei totusi, sa poarte vestuta la costum, pentru ca e o chestiune ce tine de alte vremuri. E usor desuet. Simplu. Asta i-am spus. Eu tin ca romanii, oricare ar fi ei, sa arate macar ca politicienii italieni, daca nu ca cei britanici. D-na Sarbu mi-a raspuns ca stie si mi-a explicat si de ce poarta vestuta sotul ei. Am inteles.
Eu le atrag atentia invitatilor, inainte de a intra in direct, indiferent de culoarea lor politica, inclusiv sa isi aranjeze nodul la cravata! Iar multora le dau sacouri sau camasi sau si una si alta, pentru ca nu permit nimanui sa apara la “Jocuri de putere” ca de pe strada, club sau teren de sport!”

loading...

Be the first to comment on "DEZVALUIRE: RARES BOGDAN DESPRE CE I-A SOPTIT DACIANEI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*