Dezvăluiri cutremurătoare din pușcărie ale lui Gheorghe Mencinicopschi: “Clipe de GROAZĂ”

menci

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare din spatele gratiilor. Acesta a vorbit în direct la Antena 3 despre clipele teribile din spatele gratiilor, dar și despre problemele financiare imense pe care le are în acest moment din cauza faptului că i-a fost confiscată casa și pentru că i s-a pus poprire pe pensie pentru a se recupera prejudiciul din Dosarul ICA.

Citește și: DEZVALUIRE BOMBA! Cine l-a INREGISTRAT pe BASESCU. Un foarte cunoscut jurnalist. -AUDIO

“A fost foarte dificil. Un şoc emoţional formidabil. Am conştientizat ce rău s-a făcut familiei mele, celor dragi. Şi ceilalţi condamnaţi au trăt aceleaşi clipe de groază. Îmi făcea rău să mă uit la TV, nu voiam să mai retrăiesc acele momente. Cărţile mele au avut succes. Sper să folosească cuiva. Dacă măcar unui singur om i-a folosit ce am scris eu sunt mulţumit. Aşa mi-am făczt o parte din misiunea mea de pe pământ.

Citește și: Republica Moldova: Ce a mai făcut Plahotniuc?

Este o lume a durerii şi a multor nedreptăţi. Este un mediu stresant nu doar pentru deţinuţi, dar şi pentru lucrătorii de acolo. Încerc să mă recuperez psiho emoţional. A fost un Crăciun trist pe de-o parte şi vesel pe de alta. trist pentru că sunt multe lipsuri. O treime din pensie este poprită. Nu am vrut permisie pentru că mă gândeam că ruperea era și mai dureroasă. Nici nu am cerut acest drept. Nu am insistat să îl obțin. “, a spus Mencinicopschi la Antena 3.

loading...

Be the first to comment on "Dezvăluiri cutremurătoare din pușcărie ale lui Gheorghe Mencinicopschi: “Clipe de GROAZĂ”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*