DEZVALUIRI DE MILIARDE! SORINA MATEI: DOSARUL BOMBĂ AL DNA PLOIEȘTI

image

Legenda fotografiei de mai sus: Sebastian Ghiță, alături și de Adrian Chirilă, anul trecut, la un meci al Asesoft. În imagini mai apar Alexandru Iacobescu ( cămașă albă), Vlad Dumitru Iacobescu ( fratele lui Alexandru Iacobescu, în pulover galben), Gabriel Anghel, zis Ceață ( în pulover gri) și Victor Ponta (în pulover albastru).

SEBASTIAN GHIȚĂ: „Da, 100.000 (…) 1 MILIARD? (…) Cum facem cu cardul care nu merge? Trebuie să-l dau eu? (…) 1 MILIARD la Nanu!(…) Mai scoate urgent 10 ue! Vreau 10 ue pt diseară! (…) Să iei 50 UE!”

SEBASTIAN GHIȚĂ, după începerea anchetei DNA: „Nu am bani de apă, de gunoi. Nu sunt lăsat să trăiesc!”

Interceptări, locații, personaje cheie

O serie de date și informații ce se regăsesc în instanță, în ordonanța de extindere a urmăririi penale pentru alte șase fapte penale pe numele lui Sebastian Ghiță arată cum discuta deputatul cu apropiații despre sume uriașe de bani, cum și prin cine se făceau transferurile sumelor și care era palierul relațional și de influență.
În interceptările în care discută despre sume uriașe de bani, Sebastian Ghiță comunică mereu cu Adrian Sorin Chirilă, vărul soției deputatului, pentru a scoate bani din conturi.

Potrivit procurorilor, Adrian Sorin Chirilă este unul dintre personajele importante în gruparea Sebastian Ghiță, fiind omul „împuternicit pe conturile personale ale lui Sebastian Ghiță, al lui Cristian Anastasescu (cumnatul lui Sebastian Ghiță), al Mădălinei Chirilă, al lui Vlad Dumitru Iacobescu ( zis și Picolo, fratele lui Alexandru Iacobescu, directorul general RTV, prieten al lui Victor Ponta), calitate în care a efectuat cea mai mare parte a operațiunilor înregistrate pe cont, este salariat și administrator la Asesoft Internațional, administrator la Studio Harry, Mediadata Consulting, asociat și administrator la A&S World Travel, reprezentant al Asociației Sportive Basket Club Asesoft, al Federal Media Partner, al Minasee Holding LTD Cipru, Ridzone Computers, RVMP SRL, Alpedor SRL și Senior Consulting Group SRL”.

Adrian Sorin Chirilă și, fratele său, Ionuț Răzvan Chirilă, se află printre cele 24 de persoane cu care Sebastian Ghiță nu are voie să comunice, față de care nu are voie să se apropie, direct, indirect, pe nicio cale, atât timp cât se află sub controlul judiciar extins menținut de instanța de judecată.

Datele arată că deputatul Sebastian Ghiță a fost interceptat de procurori încă de anul trecut, fiind vizat fie de un mandat pe siguranță națională aprobat de judectători, fie de o autorizație de interceptare aprobată de instanță, Sebastian Ghiță fiind localizat cu exactitate, potrivit legii, inclusiv prin GPS sau alte mijloace tehnice de supraveghere. Titularul postului telefonic de pe care Sebastian Ghiță purta discuțiile este Parlamentul României.

28 Octombrie 2014. Ora 13.13. Sebastian Ghiță, în zona PSD Băneasa.

„În ziua de 28.10.2014, la ora 13:13:58, GHIŢĂ SEBASTIAN, aflat la postul telefonic (…) (titular:Parlamentul României…), în zona (…), primeşte un mesaj text tip sms de la CHIRILĂ SORIN, aflat la postul telefonic (…) (titular: ASESOFT INTERNAŢIONAL SA (…)), având următorul conţinut:

„Pt maine mai vrei ceva ca ieri? Că tre să anunţ să pregătească” ”

3 Noiembrie 2014. Ora 13.59 și 14.00. Sebastian Ghiță, în zona Complexului rezidențial Stejarii. În complexul de lux Stejarii locuiește un prieten al grupării Ghiță, Daniel Maftei, zis și Maff, specializat în tuning mașini de lux extrem de scumpe, făcute pe comandă. Daniel Maftei, zis Maff este prieten cu Alexandru Iacobescu, Liviu Uruc, Alexandru Ghiță, după cum se vede din imaginile postate de el pe rețelele de socializare. În același complex rezidențial Stejarii stă și Elena Udrea.

Cititi o investigatie extraordinara pe sorinamateiblogspot.com

loading...

Be the first to comment on "DEZVALUIRI DE MILIARDE! SORINA MATEI: DOSARUL BOMBĂ AL DNA PLOIEȘTI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*