DEZVALUIRI INCREDIBILE! Momentul în care Liviu Dragnea a primit o geantă cu 100.000 de euro în ea: ”Eu i-am dat banii…”

hotinfodragnea

Gigi Becali a intrat recent în război cu Liviu Dragnea, liderul PSD, ceea ce înseamnă că şansele pentru o împăcare între FCSB şi CSA Steaua sunt aproape zero. Cei doi n-au fost însă dintotdeauna duşmani, ba dimpotrivă. Dragnea a făcut parte din cercul de apropiaţi ai lui Viorel Hrebenciu – bun prieten al lui Gigi Becali.
Imediat după ce PSD a câştigat alegerile parlamentare, Gigi Becali se declara încrezător că noul guvern îi va da dreptate în disputa pe care o are cu CSA Steaua. Patronul FCSB şi-a pus speranţele într-o declaraţie făcută de Liviu Dragnea în urmă cu un an, în care deplângea situaţia în care a ajuns FCSB şi susţinea că Ministerul Apărării nu ar trebui să se ocupe cu înfiinţatul echipelor de fotbal. În nici o lună, relaţiile dintre Gigi Becali şi Liviu Dragnea s-au răcit.
Citeste si: Ce a scris Poliția Română despre Sebastian Ghiță: Fapta pentru care a fost dat la persoane urmărite

Mai întâi, patronul FCSB s-a aruncat într-un atac xenofob la adresa lui Sevil Shhaideh, prima propunere de premier făcută de Dragnea. Apoi, a declanşat un atac la persoană. Însă nu întotdeaun relaţiile dintre cei doi au fost reci.

Anul 2007

Liviu Dragnea a încercat să-l aducă pe Valentin Bădoi la Steaua. Mijlocaşul urma să intre în ultimele 6 luni de contract cu Rapid şi dorea să plece. De celalată parte, Gigi Becali îl dorea cu insistenţă şi a apelat la Liviu Dragnea, care urma să-i fie lui Bădoi naş de cununie. Patronul FCSB i-a dat atunci lui Dragnea 100.000 de euro cash, însă jucătorul nu s-a lăsat convins. În replică, Dragnea i-a transmis că nu-i va mai fi naş dacă refuză oferta lui Becali: „Eu i-am dat banii, dar el mi i-a trimis înapoi. Bădoi i-a dat banii naşului său Dragnea, de la PSD, să mi-i aducă. Din cauza că nu s-a ţinut de cuvint, Liviu Dragnea nici nu mai vrea să îl cunune acum”, spunea atunci Gigi Becali.

Peste ani, Liviu Dragnea a fost întrebat despre acel episod. Actualul preşedinte PSD a recunoscut doar pe jumătate: „Nu îmi aduc aminte, în 2007 au fost nişte declaraţii confuze făcute şi de Bădoi, şi de Becali. Bădoi, după o deplasare în Ucraina, mi-a zis că vrea să plece de la Rapid. El m-a rugat să îl sun pe Becali, am făcut-o, apoi nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Da, i-am zis că nu o să mai fiu naşul lui de cununie, nu şi-a respectat cuvântul. Eu am vorbit cu domnul Becali, el semnase un precontract şi apoi nu a vrut să se mai ducă. Am vrut să întrerupem relaţia. Eu ţin cu Rapid de la 3 ani”.

Vezi si: Ipoteza BOMBA a lui SRS: “Și dacă Sebastian Ghiță e martor protejat?”

Noiembrie 2015

Întrebat despre conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua, Liviu Dragnea i-a luat apărarea lui Gigi Becali. Preşedintele PSD şi-a exprimat atunci dezamăgirea faţă de intenţia Armatei de a-şi face echipă de fotbal: ”Vreau să-mi exprim o mare dezamăgire. Eu sunt rapidist, dar nu mi-e indiferent ce se întâmplă cu un nume ca Steaua. Steaua e legendă în România. E păcat că s-a ajuns în situaţia asta. E păcat că Ministerul Apărării nu a găsit o soluţie împreună cu clubul Steaua ca acestă echipă să joace unde a jucat întotdeuna, în Ghencea. E ca şi cum ai spune că Rapid nu mai poate să joace în Giuleşti. Păi, Rapid şi Giuleşti înseamnă acelaşi lucru. Steaua şi Ghencea înseamnă acelaşi lucru, în cartierul ăla toţii copiii din Ghencea creşteau cu Steaua în suflet, mi se pare nefiresc”.

18 decembrie 2016

Gigi Becali a ajuns din nou la mâna lui Liviu Dragnea. Patronul FCSB i-a cerut să intervină la MApN, după ce conducerea CSA Steaua a decis să înfiinţeze din vară o echipă de fotbal: ”Dacă domnul Dragnea a zis că Armata nu are ce să caute în fotbal, să se implice acolo şi să pună ordine”.

Citeste si: Ramona Ursu a DEMISIONAT de la Adevărul și acuză: „Ne-am întors la epoca Năstase, mi se cere să scriu mai moale despre Ponta și Ghiță”!

22 decembrie 2016

Gigi Becali a renunţat la tonul oficial şi l-a atacat dur pe Liviu Dragnea, care a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier. Patronul FCSB nu concepea ca o femeie de origine tatară, musulmană de religie să conducă guvernul: ”Vom citi Coranul la Guvern? (n.r. după ce a nominalizat-o pe Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier) Dragnea a făcut o greşeală mare, când Dumnezeu îi va da palme se va ridica greu. Nu te joci cu un neam întreg ortodox să aduci o femeie musulmană să conducă. Ia haide să îl schimbăm pe Dragnea, să nu mai pună el femeie musulmană la conducere”. Propunerea a fost respinsă însă de Klaus Iohannis.

30 decembrie 2016

Patronul FCSB a ieşit din nou la atac, deoarece spune că a fost ameninţat de preşedintele PSD: “Nu aţi văzut că Dragnea m-a ameninţat? Tu, Dragnea, nu ai putere de justiţiar. Eu nu am încălcat legea, mi-am spus opinia. Tu, Dragnea, nu poţi să calci nici măcar pe umbra mea, dar să mă atingi? Pentru că te-ai născut mic. Nici nu a ajuns bine la putere şi a început cu ameninţările”.

loading...

Be the first to comment on "DEZVALUIRI INCREDIBILE! Momentul în care Liviu Dragnea a primit o geantă cu 100.000 de euro în ea: ”Eu i-am dat banii…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*